Tälle sivulle on koottu joukko tärkeitä asiakirjoja, jotka ohjaavat liiton toimintaa. Asiakirjoista on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan suomenkieliset versiot.

PNN:n säännöt

Liiton säännöissä määritellään muun muassa järjestön toiminnan tarkoitus, henkilö- ja yhdistysjäsenten asema sekä liiton hallinnon perusteet.

Strategia 2015–2017

Strategia 2018–2020

PNN:n toimintaa ohjaa kolmeksi vuodeksi kerrallaan laadittava strategia, josta ilmenevät liiton arvot, tavoitetila ja tehtävät pitkällä aikavälillä. Liittohallitus seuraa strategian toteutumista vuosittain.

Poliittinen ohjelma

Syyskokouksessa 2017 hyväksytty poliittinen ohjelma kuvaa liiton tavoitteita kuudella osa-alueella: demokratia ja vaikuttaminen; rauha ja turvallisuus; vapaa liikkuvuus; ihmisoikeudet; ympäristö; ja kulttuuri ja sivistys.

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma on kuvaus kunkin vuoden erityisistä tavoitteista ja toimenpiteistä liiton toiminnan eri alueilla. Toimintasuunnitelmassa käydään läpi mm. liiton tapahtumat ja kurssit, edunvalvontasektori, paikallisosasto- ja jäsenjärjestötoiminta, Nordjobb-ohjelma, pohjoismainen tiedotus sekä hallinto ja talous.

Toimintakertomus 2017

Miten liitto onnistui tavoitteissaan edellisenä toimintavuonna? Se käy ilmi oheisesta toimintakertomuksesta!

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma 

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tarkoituksena on edistää yhdenvertaisuutta määrittelemällä ja kuvaamalla ne puitteet, keinot ja toimenpiteet, joiden avulla liitto pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti edistää yhdenvertaisuutta niin sen omassa toiminnassaan kuin myös yhteiskunnassa.

Kommentoi ›

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *