Hyppää sisältöön

Projektit

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto on akkreditoitu koordinaattori-, vastaanottaja- ja lähettäjäjärjestö ERASMUS+- ja European Solidarity Corps-hankkeissa. Tällä hetkellä Nuorisoliitto on kumppanina mukana Föreningen Nordens Förbundin koordinoimassa ESC-hankkeessa, joka liittyy nuorten liikkuvuuteen ja kansainvälisiin työelämätaitoihin. Nuorisoliitto suunnittelee jatkuvasti omia hankkeita ja on kiinnostunut osallistumaan erilaisiin hankkeisiin, jotka edistävät nuorten mahdollisuuksia liikkuvuuteen, päätöksentekoon ja työllisyyteen.

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto hakee vuosittain hanke- ja toimintarahoitusta omiin tapahtumiinsa ja hankkeisiin erilaisilta pohjoismaisilta rahoittajilta. Tavoitteena on mahdollistaa inspiroivaa toimintaa, joka kannustaa yksittäisiä nuoria ja paikallisyhdistyksiä tarttumaan uudenlaisiin haasteisiin. Toiminnalla pyritään myös avaamaan pohjoismaisen yhteistyön mahdollisuuksia yhä laajemmalle joukolle nuoria Suomessa ja Pohjolassa.

Mahdollisiin yhteistyökyselyihin vastaa Nuorisoliiton pääsihteeri, Jenny Tabermann (jenny.tabermann@pohjola-norden.fi, +358447335781).

Jaa somessa: