Hyppää sisältöön

Jäsenjärjestöt

Onko järjestösi kiinnostunut osallistumaan vahvemmin pohjoismaiseen yhteistyöhön Suomessa ja muualla Pohjolassa? Haluatteko profiloitua pohjoismaisesti? Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäseneksi voivat liittyä valtakunnalliset nuorisojärjestöt sekä toisen ja kolmannen asteen oppilaitosten oppilas- ja opiskelijakunnat. Nuorisoliitto toimii jäsenjärjestöjensä asiantuntijana pohjoismaisissa kysymyksissä sekä tarjoaa neuvontaa mm. rahoituksen hakemisessa pohjoismaisen yhteistyön projekteihin.

Mikäli järjestösi on kiinnostunut jäsenyydestämme, olethan yhteydessä PNN:n pääsihteeriin (jenny.tabermann@pnn.fi).

Pohjola-Nordenin Nuorisoliittoon kuuluu 28 jäsenjärjestöä, jotka edustavat niin puoluepoliittisesti sitoutuneita kuin poliittisesti sitoutumattomia nuorisojärjestöjä. PNN toimii jäsenjärjestöjen suuntaan asiantuntijatahona, johon voi olla yhteydessä pohjoismaisuutta koskevissa asioissa. Näitä asioita voivat olla esimerkiksi rahoituksen hakeminen pohjoismaisiin projekteihin tai vaikuttaminen Pohjoismaiden neuvostoon.

Jäsenjärjestöille räätälöidään vuosittain omaa ohjelmaa ja tapahtumia. Vuonna 2022 PNN keskittyy tuomaan nuorille esiin pohjoismaisia vaikutusmahdollisuuksia.

PNN:n hallituksessa istuu sekä paikallisyhdistysten että jäsenjärjestöjen valitsemia edustajia, jotka toimivat linkkinä oman taustajärjestönsä ja PNN:n välillä.

PNN:n jäsenjärjestöt:

Jaa somessa: