Hyppää sisältöön

Toiminta

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto tarjoaa jäsenilleen monipuolista, pohjoismaista toimintaa ympäri vuoden. Kaikki 15-29–vuotiaat nuoret ovat lämpimästi tervetulleita mukaan liiton toimintaan. Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Yhteiskunnallisiin aiheisiin pureudutaan liiton järjestämissä seminaareissa ja foorumeissa, joiden sisältö suunnitellaan paitsi jäsenistöä, myös PNN:n jäsenjärjestöjä silmälläpitäen. PNN osallistuu aktiivisesti pohjoismaiseen, yhteiskunnalliseen keskusteluun aloitteiden ja kannanottojen avulla, tuoden nuorten näkökulman esiin pohjoismaisissa kysymyksissä.

PNN järjestää kursseja ja tiedotustoimintaa jäsenilleen ja muille kiinnostuneille. Pohjoismaisten kielten minikurssit ovat olleet hyvin suosittuja tapahtumia. Asiantuntijajärjestön ominaisuudessa PNN järjestää toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille suunnattuja tiedotuspäiviä, joissa kerrotaan opiskelu- ja työmahdollisuuksista Pohjoismaissa.

PNN:n mukana pääsee myös matkustelemaan. Vuosittain järjestetään jäsenmatka johonkin päin Pohjolaa!

Paikallisosastojen toiminta

Pohjoismaisia retkiä, tempauksia, juhlia ja kursseja järjestävät myös PNN:n paikallisosastot. Paikallisosastojen tapahtumat ovat loistava tapa päästä mukaan PNN:n toimintaan! Lue lisää paikallisosastoista paikallisosasto-sivulta!

Yhteispohjoismainen toiminta

PNN tekee läheistä yhteistyötä FNUF:n kanssa. FNUF, eli Föreningarna Nordens Ungdomsförbund, on pohjoismaisten nuorisojärjestöjen kattojärjestö, jonka tavoitteena on edistää nuorten välistä yhteistyötä Pohjolassa. PNN:n jäsenet ovat tervetulleita kaikkiin FNUF:n tapahtumiin, kuten esimerkiksi jokavuotiseen Café Nordeniin. Lisäksi jokaisessa Pohjoismaassa toimii PNN:n kaltainen pohjoismainen nuorisojärjestö. Sisarjärjestöjen kesken järjestetään yhteisiä tapahtumia, ja järjestöjen jäsenet voivat osallistua sisarjärjestöjen tapahtumiin.

Jaa somessa: