Hoppa till innehåll

Puhetta Pohjolasta -podden börjar!

Diskussionskoncept ”Snack om Norden” som förbundet startade förra året kommer att fortsätta men nu i form av en podcast! Syftet med diskussionskonceptet är att väcka tankar och diskussion kring aktuella nordiska teman samt lyfta fram intressanta nordiska personer. Under vårens Snack om Norden- tillfällen har vi fått höra och diskutera kring de nordiska ländernas roll som fredsambassadörer samt hur högskolestudiernas digitala framtid ser ut. Nu får konceptet en fortsättning i form av en podcast.


Första avsnittet av Puhetta Pohjolasta (Snack om Norden)-podden är ute!

Är nordiskhet detsamma som vikingahattar eller kanske något annat? Hur är det att vara rom i dagens Norden och vad för nordiskt samarbete har romska föreningar? Den romska influencern Mertsi Ärling och PNU:s styrelseledamot Miika Jauhiainen diskuterar nordiskhet ur perspektivet kulturell och social hållbarhet i det första avsnittet av podden Snack om Norden.

Lyssna på avsnittet (på finska) på Spotify eller här!

Har du en nordisk person i åtanke vars intervju du skulle vilja höra, eller vill du själv vara med i planeringen och producerandet av vår podd Vi vill gärna höra dina tankar och åsikter! 

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?