Hyppää sisältöön

Puhetta Pohjolasta podcast alkaa! 

Viime vuonna liiton starttaama Puhetta Pohjolasta -keskustelukonsepti saa jatkoa podcastin muodossa! Keskustelukonseptin tarkoituksena on herättää keskustelua ajankohtaisista pohjoismaisista teemoista ja nostaa esille mielenkiintoisia pohjoismaisia henkilöitä. Kevään aikana Puhetta Pohjolasta -keskusteluissa olemme päässeet kuulemaan ja keskustelemaan Pohjoismaiden roolista rauhanlähettiläänä sekä korkeakouluopintojen digitulevaisuudesta. Nyt konsepti saa jatkoa podcastin muodossa.

Podin eka jakso ulkona! 

Onko pohjoismaisuus yhtä kuin viikinkihatut vai kenties jotain muuta? Millaista on olla romani tämän päivän Pohjolassa ja millaista Pohjoismaista yhteistyötä romaniyhdistykset tekevät? Romanivaikuttaja Mertsi Ärling ja Miika Jauhiainen keskustelevat ensimmäisessä Puhetta Pohjolasta -podin jaksossa pohjoismaisuudesta kulttuurillisen ja sosiaalisen kestävyyden näkökulmasta.  

Kuuntele jakso Spotifysta tai täältä:


Onko sinulla mielessä pohjoismainen henkilö, jonka haastattelun haluaisit kuulla tai haluaisitko sinä itse päästä mukaan suunnittelemaan ja tuottamaan podiamme? Kuulemme mielellämme ajatuksistasi! 

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?