Hoppa till innehåll

Mathilda Hagback ny Nordjobb-projektledare

Hej!

Jag heter Mathilda Hagback. Jag är ursprungligen hemma från Björneborg men har bott sju år i Vasa på grund av mina studier. Jag blev färdig pedagogie magister i början av sommaren och nu bär det av till Helsingfors för nya äventyr. Jag ser framemot att få använda mig av de kunskaper som mina studier har gett mig, i arbetet som Pohjola-Nordens Ungdomsförbunds Nordjobb-projektledare.

Jag har alltid varit fascinerad av Norden och de nordiska språken. Jag har själv fått bo och arbeta i ett annat land än Finland, vilket gör att jag verkligen uppskattar att unga har en möjlghet att uppleva den nordiska arbestmarknaden. Jag ser verkligen framemot att få vara med och främja mobiliteten för unga. 

Fun fact: Jag har blivit aningen beroende av Duolingo appen och använder den dagligen för att utveckla mina kunskaper i de nordiska språken.

Välkommen med Mathilda!

Mathilda Hagback började som Nordjobb-projektansvarig för Pohjola-Nordens Ungdomsförbund i augusti. Hon ansvarar för Nordjobb-mobilitetsprogrammet och dess kordinering i Finland.

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?