Hoppa till innehåll

Niklas Vaulanen ny organisationskoordinator för Pohjola-Nordens Ungdomsförbund

Niklas Vaulanen har utsetts till organisationskoordinator för Pohjola-Nordens Ungdomsförbund. Han kommer att examineras till kandidat inom statsvetenskap vid Åbo Akademi i vår. Under sina studier har han fokuserat på olika demokratifrågor, politiska system, internationell politik samt nationell och internationell säkerhets- och miljöpolitik. Vaulanen kommer att ansvara för en mångsidig vardag inom ungdomsförbundet, inklusive evenemang och kommunikation, samt medlemsanskaffning. Dessutom kommer han att koordinera vårt EU-projekt ”A Stronger Nordic Youth Movement”. 

”Att främja nordiskt samarbete i en starkt flerspråkig arbetsmiljö är på sätt och vis en dröm som går i uppfyllelse. Jag ser med stor entusiasm fram emot mina framtida arbetsuppgifter inom Pohjola-Nordens Ungdomsförbund”, säger Vaulanen. 

Vaulanen har flera års erfarenhet som förtroendevald inom olika ungdomsorganisationer i Finland. Särskilt har han varit ansvarig för evenemangsproduktion, planering och nordiskt samarbete för många organisationer. Dessutom har han erfarenhet av att arbeta med unga bland annat inom ungdomstjänsterna i Åbo stad. Vid sidan av detta är han verksam som företagare inom digital marknadsföring och fotografi. 

”Vi välkomnar Niklas med glädje till vårt team som ny organisationskoordinator. Hans mångsidiga kompetens, expertis och omfattande nätverk kommer att vara en betydande tillgång för vår verksamhet. Jag ser fram emot att samarbeta och genomföra projekt tillsammans!” säger PNU:s viceordförande Taru Nekkula glatt. 

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?