Hyppää sisältöön

Niklas Vaulanen järjestökoordinaattoriksi 

Pohjola-Nordenin nuorisoliiton järjestökoordinaattoriksi on valittu Niklas Vaulanen. Hän valmistuu tänä keväänä Åbo Akademista valtiotieteiden kandidaatiksi. Opinnoissaan hän on keskittynyt erilaisiin demokratiakysymyksiin, poliittisiin järjestelmiin, kansainväliseen politiikkaan, sekä kansalliseen ja kansainväliseen turvallisuus- ja ympäristöpolitiikkaan. Vaulanen tulee toteuttamaan monipuolisesti nuorisoliiton tapahtumien ja viestinnän arkea, sekä jäsenhankintaa. Lisäksi järjestökoordinaattori vastaa A stronger Nordic youth movement- EU-projektistamme 

“Pohjoismaisen yhteistyön edistäminen vahvan monikielisessä työympäristössä on tietynlainen unelmien täyttymys. Odotan suurella innolla tulevia työtehtäviäni Pohjola-Nordenin Nuorisoliitossa”, Vaulanen kertoo. 

Vaulasella on monen vuoden luottamushenkilötausta erilaisissa nuorisojärjestöissä Suomessa. Erityisesti hän on vastannut monen järjestön tapahtumatuotannosta, sekä suunnittelusta ja pohjoismaisesta yhteistyöstä. Lisäksi hänellä on kokemusta nuorten kanssa työskentelystä muun muassa Turun kaupungin nuorisopalveluista. Sivutoimisesti hän on digimarkkinoinnin ja valokuvauksen toiminimiyrittäjä. 

“Otamme ilolla vastaan Niklaksen, joka liittyy tiimiimme uutena järjestökoordinaattorina. Hänen monipuolinen osaaminen, asiantuntemuksensa ja laajat verkostonsa tuovat merkittävän lisän toimintaamme. Odotan innolla projekteja, joita pääsemme ideoimaan ja toteuttamaan yhteistyössä!” PNN:n varapuheenjohtaja Taru Nekkula iloitsee. 

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?