Liittohallitus johtaa liittoa liittokokousten välillä. Hallitus koostuu sekä jäsenjärjestöjen että paikallisosastojen edustajista. Vuonna 2020 hallituksessa on 16 jäsentä, joista kolme ovat puheenjohtajiston jäseniä (puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa). Vaikka hallitus periaatteessa koostuu kuudesta varsinaisesta jäsenestä ja seitsemästä varajäsenestä, emme tee käytännössä eroa varsinaisen jäsenen ja varajäsenen välillä. Hallitus on tiimi, jossa kaikki saavat olla mukana ja osallistua työskentelyyn. Liiton sääntöjen mukaan liittohallituksessa tulee olla kuudesta kymmeneen varsinaista jäsentä ja kuudesta kahteentoista varajäsentä.

Hallitus kokoontuu tavallisesti noin kahdeksan kertaa vuodessa. Hallituksen kokouksissa, jotka pääasiassa järjestetään Helsingissä, hallitus päättää mm. liiton taloudesta, työntekijöiden palkkauksesta, tapahtumista ja tavoitteista. Hallituksen tehtäviin kuuluvat myös kaikki yhdistyslaissa mainitut yhdistyksen hallitukselle kuuluvat tehtävät. Hallitus työskentelee teema- ja tapahtumatyöryhmissä, jotka ovat avoinna kaikille PNN:n jäsenille. Haluatko tulla mukaan tekemään liittotason tapahtumaa tai ehkä vain tietää lisää? Ota yhteyttä järjestösihteeriin!

Vuonna 2020 liittohallitukseen kuuluvat seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Maria Karjalainen, Oulun seudun Pohjola-Nordenin Nuoret

Varapuheenjohtajat: Emilia Granqvist, Svensk Ungdom – RKP-nuoret & Konsta NupponenKokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta

Hallituksen varsinaiset jäsenet:
1. Annika Lepistö, VSPNN
2. Terhi Nurminen, TAPNU
3. Katja Silvasti, HOPN
4. Paavo Kähkönen, Varusmiesliitto
5. Olli-Pekka Pauna, Suomen Lukiolaisten Liitto ry.
6. Riku HirsimäkiKokoomusnuorten Liitto ry.

Varajäsenet:
1. August Halonen, Keskustan Nuorisoliitto ry.
2. Augusto Asis de Barros, HOPN 
3. Aino Kirjonen, HOPN
4. Karin Cederlöf, HOPN
5. Johannes Wilson, VSPNN
6. Topi Kytölehto, SONK
7.
 Taru SalovaaraSONK

Kommentoi ›

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *