Hoppa till innehåll

Vår ordförande Emilia Winqvist presenterar sig!

Hej! Jag är Emilia ”Emmi” Winqvist och är en fjärde års studerande på Hanken som tidigare varit aktiv inom studentkårsvärlden. Jag har sedan liten varit delaktig i nordiskt samarbete genom idrott och alltid tyckt att det är viktigt.

Jag sökte till ordförande för PNU för att jag ville jobba med nordiskt samarbete och även för att se till att ungas röst hörs i diskussioner. Jag hade bekanta som varit med tidigare i verksamheten och rekommenderade det åt mig.

Av året förväntar jag mig att träffa nya människor, lära mig mera on Norden och att få åka runt i Norden. Jag ser även framemot att få jobba med våra medlems- och lokalföreningar runtom i Finland.

Norden är viktigt åt mig för att det möjliggör en större gemenskap för oss finländare. Det ger oss chansen att lätt samarbeta med andra och bilda vänskaper. Norden delar också många värderingar sinsemellan och det är viktigt att vi tillsammans jobbar för att de hålls kvar.

Fun fact: Som liten älskade jag junibacken i Stockholm men var alltid rädd i sagotåget, besökte det ett par år sen och var även som vuxen rädd för samma drake!

Varmt välkommen med i gänget, Emmi!

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?