Hyppää sisältöön

Puheenjohtajamme Emilia Winqvist esittäytyy!

Hei! Olen Emilia ”Emmi” Winqvist ja olen neljännen vuoden opiskelija Hankenilta, joka on aiemmin toiminut aktiivisesti ylioppilaskunta maailmassa. Olen osallistunut pohjoismaiseen yhteistyöhön urheilun kautta pienestä lähtien, ja olen aina pitänyt sitä tärkeänä.

Hain PNN:n puheenjohtajaksi, koska halusin työskennellä pohjoismaisen yhteistyön parissa ja varmistaa, että nuorten ääni kuuluu keskusteluissa. Minulla oli tuttuja, jotka olivat aiemmin olleet mukana toiminnassa ja suosittelivat sitä minulle.

Odotan tapaavani tänä vuonna uusia ihmisiä, oppivani lisää Pohjoismaista ja matkustavani ympäri Pohjoismaita. Odotan myös innolla yhteistyötä jäsen- ja paikallisyhdistyksiemme kanssa ympäri Suomea.

Pohjola on minulle tärkeä, koska se mahdollistaa meille suomalaisille suuremman yhteisöllisyyden tunteen. Se antaa meille mahdollisuuden tehdä helposti yhteistyötä muiden kanssa ja solmia ystävyyssuhteita. Pohjoismailla on myös monia yhteisiä arvoja, ja on tärkeää, että teemme yhteistyötä niiden säilyttämiseksi.

Fun fact: Lapsena rakastin Tukholman Junibacken:ia, mutta pelkäsin satujunaa. Kävin siellä pari vuotta sitten ja pelkäsin samaa lohikäärmettä myös aikuisena!

Lämpimästi tervetuloa mukaan PNN:ään, Emmi!

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?