Hoppa till innehåll

Ungdomens nordiska råd söker assistent för sommarläger och session 2023

Är du intresserad av nordiskt samarbete? Vill du vara med och organisera evenemang för nordiska ungdomar? Är du väl organiserad, har koll på att ordna större evenemang och vill jobba vid sidan av studierna? Då kanske du är den vi söker efter!

Ungdomens Nordiska Råd (UNR) tillsammans med Pohjola-Nordens Ungdomsförbund (PNU) söker nu assistent för att organisera sommarläger i 16-20.6.2023 på Utøya och session 27-29.10.2023 i Oslo.

Ungdomens Nordiska Råd är ett forum för de politiska ungdomsorganisationerna i Norden. UNR skapar en plattform för politiskt aktiva ungdomar att utbyta idéer och visioner och vara med och sätta upp för unga relevanta frågor på dagordningen i det nordiska samarbetet.

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund är en partipolitiskt obunden ungdomsorganisation vars mål är att främja nordiskt samarbete och skapa möten mellan ungdomar i de nordiska länderna. PNU kommer att agera som din arbetsgivare även om arbetet utförs i samarbete med UNR:s presidium och UNR-koordinatorn.

Anställningsperiod

Som snarast fram till 15.11.2023

Arbetstid

Arbetstiden är deltid och varierar beroende på arbetsmängd och tidpunkt. Du antas delta på evenemangen på plats i Norge både i juni och oktober.

Lön

Timlön 11,50 € / h. Vi följer Paltas och Jytys allmänna avtal.

Arbetsplats

Arbetet utförs i första hand på distans.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av planering av program tillsammans med UNR:s presidium samt praktiska arrangemang kring lokaler, logi, traktering, transport, kontakter med leverantörer, samt anmälan och kontakt med deltagare före, under och efter evenemangen. Du kommer att behöva ha koll på budgetuppföljning och rapportering under hela processen. Har du erfarenheter från liknande uppdrag ses detta som en merit.

Arbetsspråk är svenska / skandinaviska. Kan du andra skandinaviska språk än svenska ses detta som en merit.

Ansökningstid

Ansökningstiden är 30.1-12.2.2023.

Skicka ansökan till vår generalsekreterare Jenny Tabermannjenny.tabermann@pohjola-norden.fi.

Tilläggsinformation

Ifall du har frågor till oss, får du gärna kontakta vår generalsekreterare Jenny Tabermann på jenny.tabermann@pohjola-norden.fi eller 044 733 5781.

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?