Hoppa till innehåll

Vår nya UNR-assistent är Sofia Lindholm!

Hej! Mitt namn är Sofia Lindholm och jag fungerar som PNU:s nya UNR-assistent. Jag har nyligen skrivit min kandidatavhandling i sociologi och etniska relationer och deltar ännu aktivt i studentföreningsverksamheten med styrelsearbete.  

Internationellt samarbete har alltid intresserat och engagerat mig. Det är otroligt viktigt för mig att alla ska känna sig välkomna och bekväma i alla situationer, oberoende av nationella, kulturella och språkliga barriärer. När jag såg att PNU och UNR sökte förstärkning kände jag att det var min chans att få ta del av det nordiska samarbetet som jag tidigare lite glömt bort bland allt det internationella.  

I PNU kommer jag samarbeta aktivt med UNR-koordinatorn och hela teamet för att ordna sommarläger och session 2023. Jag är tacksam för möjligheten att få jobba i vad som verkar vara ett motiverat, kreativt, kunnigt och mysigt team av kollegor. Jag ser fram emot att träffa alla medlemmar och att ordna ett givande läger där det nordiska samarbetet fortsätter utvecklas och blomstra.  

Välkommen med till vårt nordiska gäng, Sofia!

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?