Hoppa till innehåll

Medlemsresa till Stockholm

Registrera

På medlemsresan till Stockholm får du lära dig känna nya människor och se vad Stockholm har att erbjuda. Resan är riktad till alla medlemmar i Pohjola-Nordens Ungdomsförbund, så du kan njuta av resan med likasinnade unga! (Du kan bli medlem här!).

På fredag kväll möts vi i Åbo hamn kl. 19.30 och båten avgår kl. 20.55 mot Stockholm. Vi spenderar lördagen med att turnera Stockholm! Vi besöker bl.a. Stockholms muséer, sevärdheter och restauranger. Från Stockholm återvänder vi på lördag kväll med båt mot Åbo och anländer till Åbo hamn söndagen 21.7 klockan 7.35. Observera att vi byter båt på vägen tillbaka. Du kan inte lämna dina saker ombord under dagen. Inkvartering sker i fyra personers hyttar.


Deltagaravgiften 30 €
betalas efter anmälan och anmälan är bindande. Mer information om resevillkor kan du läsa i vårt resereglemente. Villkoren för att delta i resan är att följa resereglerna, en åldersgräns på 18–29 år samt medlemskap i Pohjola-Nordens Ungdomsförbund. Observera att Viking Lines åldersgräns på Sverige-kryssningen är 20 år. Personer under 20 år kan delta med vårdnadshavarens tillstånd. Menade 18 och 19 år. Gruppledaren tar på sig ansvaret för ungdomar under 20 år under hela resan. Personer under 20 år kommer vi att be om resetillstånd om det behövs.

Som gruppledare agerar förbundets organisationskoordinator Niklas Vaulanen niklas.vaulanen@pnn.fi och Nordjobb volontär Emilia Ekliden emilia.ekliden@pnn.fi.


Resan till Åbo hamn och hem skaffar deltagaren själv och kostnaderna ersätts mot kvitton enligt resereglementet. Resor ersätts i efterhand. Reseersättning betalas enligt förmånligaste ändamålsenliga resemedel. Studiekort ska användas när det är möjligt. För att få kilometerersättning för bruk av egen bil ska du ha skriftlig överenskommelse om detta med generalsekretaren.


Anmälan stängs torsdag 27.6 kl 12:00. Platserna fylls engligt anmälningsordningen, så boka gärna din plats så snart som möjligt! Anmälan är bindande och avbokning endast av vägande skäl t.ex. sjukdomsfall m.m.


Med frågor gällande resan kan du kontakta kansli@pnn.fi eller Niklas Vaulanen niklas.vaulanen@pnn.fi, +358 40 076 3044

Anmäl dig här!

Dela på sociala medier: