Hyppää sisältöön

Jäsenmatka Tukholmaan!

Ilmoittaudu

Jäsenmatkalla Tukholmaan pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja pääset näkemään mitä Tukholmalla on tarjota. Matka on suunnattu kaikille Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsenille, joten saat nauttia matkasta samanhenkisten nuorten kanssa! (Liity jäseneksi tästä!).

Perjantai-iltana tapaamme Turun satamassa 19.7. kello 19.30 ja laiva lähtee kello 20.55 kohti Tukholmaa ja vietämme lauantaipäivän Tukholmaa kierrellen! Tutustumme muun muassa Tukholman museoihin, nähtävyyksiin sekä ravintoloihin. Tukholmasta palaamme samana lauantai-iltana kello 20.30 laivalla kohti Turkua ja saavumme Turun satamaan sunnuntaina 21.7. kello 7.35. Huomioithan, että vaihdamme laivaa paluu ja menomatkalla. Laivaan ei voi jättää omia tavaroita päivän ajaksi.Osallistujat tulevat majoittumaan neljän hengen hyteissä.                                         

Matkan hinta on 30 € ja maksu suoritetaan ilmoitumisen jälkeen ennen matkaa. Lisätietoa matkustusehdoista löydät matkustusohjesäännöstämme. Ehtoina matkalle osallistumiseksi on matkasääntöjen noudattaminen, ikäraja 18–29-vuotta ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsenyys. Huomioithan, että Viking Linen ikäraja Ruotsin risteilyllä on 20 vuotta. Alle 20-vuotiaat voivat osallistua huoltajan luvalla. Tarkoittaen 18 ja 19-vuotiaita. Ryhmänjohtaja ottaa vastuun alle 20-vuotiaista nuorista reissun ajaksi. Alle 20-vuotiaiden huoltajilta tulemme tarvittaessa pyytämään matkalupaa. Ryhmänjohtajana toimii liiton pääsihteeri Jenny Tabermann.

Ryhmänjohtajina toimivat liiton pääsihteeri Jenny Tabermann jenny.tabermann@pnn.fi ja järjstökoordinaattori Niklas Vaulanen niklas.vaulanen@pnn.fi.

Matkan Turun satamaan ja kotiin osallistuja hankkii itse ja matkakulut korvataan kuitteja vastaan matkustussäännön mukaisesti. Matkakulut korvataan tapahtuman jälkeen. Matkakorvausta maksetaan halvimman tarkoituksenmukaisen matkustusmuodon mukaan. Opiskelija-alennuksia tulee käyttää, kun se on mahdollista. Kilometrikorvauksen saamiseksi oman auton käytöstä tulee tähän olla pääsihteerin etukäteen antama suostumus.

Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 27.6. kello 12.00. Paikat täyttyvät osallistujien ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi mahdollisimman nopeasti! Ilmottautuminen on sitova ja peruutus vain painavasta syystä esim. sairaustapaus tms.

Matkaanliittyviä kysymyksiä voi lähttää osoitteeseen toimisto@pnn.fi tai Niklas Vaulanen niklas.vaulanen@pnn.fi, +358 40 076 3044

Ilmoittaudu tästä!

Jaa somessa: