Hoppa till innehåll

Nordiska Beslutsfattarprogrammet

Välkommen att följa paneldiskussionerna i det Nordiska Beslutsfattarprogrammet i Uleåborg den 23.10.(AVBOKAT), i Vasa den 13.11. och i Åbo den 27.11.!

Under hösten kommer PNU att arrangera ett nordiskt beslutsfattarprogram i två olika städer i Finland. Programmet involverar unga beslutsfattare från Finland och andra nordiska länder samt lokala politiker. Deltagare i beslutsfattarprogrammet lär sig nya saker från regionala projekt och får fotfäste för internationellt samarbete, samt delar idéer för utvecklingen av den egna region- och kommunpolitiken.

Varje ort har också ett programavsnitt öppet för allmänheten, där alla som är intresserade av ämnet kan delta. I programmet för publiken får du höra om resultaten av workshops för unga beslutsfattare, samt en paneldiskussion mellan lokala beslutsfattare av olika generationer.

Publikprogrammet börjar 14.30. Du hittar det preliminära programmet nedan. Varje evenemang kan rymma en publik på 25 personer. Sista anmälningsdag för evenemangen: Vasa 10.11. Åbo 19.11. Här hittar du länken till anmälan.

Vi serverar också kaffe!

Publikprogram (preliminärt)

(Språk: svenska och engelska i Uleåborg och Åbo, svenska och finska i Vasa):

14:30 Presentation av resultaten av workshops för unga beslutsfattare

15:00 Kommentarer och tal från lokala beslutsfattare

16:00 Paus

16:15 Paneldiskussion: diskussion mellan unga och lokala beslutsfattare

17:15 Avslutning och anmärkningar

Varmt välkomna!

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?