Hyppää sisältöön

Pohjoismainen vaikuttajaohjelma

Tervetuloa seuraamaan Pohjoismaisen vaikuttajaohjelman paneelikeskusteluja 23.10. Oulussa (PERUTTU), 13.11. Vaasassa ja 27.11. Turussa!

PNN järjestää syksyn aikana Pohjoismaisen vaikuttajaohjelman kolmella eri paikkakunnalla Suomessa. Ohjelmaan osallistuu nuoria päätöksentekijöitä Suomesta ja muista Pohjoismaista, sekä paikallisia poliitikkoja. Vaikuttajaohjelman osallistujat oppivat uutta alueellisista projekteista ja saavat eväitä kansainväliseen yhteistyöhön, sekä jakavat keskenään ideoita oman alueensa kehittämiseen ja kuntapolitiikkaan.

Jokaisella paikkakunnalla on myös yleisölle avoin ohjelmaosio, johon kuka vain aiheesta kiinnostunut voi osallistua. Yleisöohjelmassa pääset kuulemaan nuorten päätöksentekijöiden työpajojen tuloksista, sekä paneelikeskustelun eri sukupolvien paikallispäättäjien välillä.

Yleisöohjelma alkaa kello 14.30. Alustavan ohjelman löydät alta. Jokaiseen tapahtumaan mahtuu yleisöä 25 henkilöä. Tapahtumien viimeiset ilmoittautumispäivät: Vaasa 10.11. ja Turku 19.11. Linkin ilmoittautumiseen löydät täältä.

Tarjoamme myös kahvit!

Yleisöohjelma (alustava)

(Kielet: Oulussa ja Turussa ruotsi ja englanti, Vaasassa ruotsi ja suomi):

14:30          Nuorten päätöksentekijöiden työpajojen tulosten esittely

15:00          Paikallisten päättäjien kommentit ja puheenvuorot

16:00          Tauko

16:15          Paneelikeskustelu: nuorten ja paikallisten päättäjien välinen keskustelu

17:15          Lopetus ja huomiot

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?