Hyppää sisältöön

Anniina Laitakari harjoittelijaksi PNN:lle!

Anniina Laitakari (23) on aloittanut kolmen kuukauden korkeakouluharjoittelun Pohjola-Nordenin Nordjobb-projektiassistenttina 18.8.2021. Harjoittelunsa aikana hän tulee avustamaan muita toimistolaisia viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon tehtävissä.

”Ensimmäinen kuukauteni PNN:ssa on ollut oikein antoisa, tämähän on ihan unelmieni harkkapaikka! Olen päässyt tutustumaan pohjoismaiseen yhteistyöhön ja työmarkkinoihin näköalapaikalta sekä toimimaan mielenkiintoisten projektien parissa. Toivottavasti saamme pandemian jälkimainingeista huolimatta innostettua paljon nuoria Nordjobbin pariin!” Laitakari sanoo. 

Laitakari on kotoisin Turusta ja opiskelee valtio-oppia Turun yliopistossa. Hänellä on kokemusta niin ainejärjestö- kuin lippukuntalehden päätoimittajana ja taittajana toimimisesta. Onnellisin Laitakari on silloin, kun hän pääsee yhdistämään yhteiskunnallisia asioita ja luovaa työtä. Liiton puheenjohtaja Maria Karjalainen iloitsee Laitakarin harjoittelusta.

Hienoa saada Anniinan kaltainen osaaja mukaan porukkaan kiireisen syksyn tueksi! Uskon, että hänen osaamisensa sisällöntuottajana tuo syksyn mittaan liiton viestintään uutta potkua!

Maria Karjalainen

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?