Hyppää sisältöön

Helena Hyvönen Nordjobb-koordinaattoriksi!

Helena Hyvönen (25) on aloittanut Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton Nordjobb-koordinaattorina 1.4.2021. Hän vastaa työvaihto-ohjelma Nordjobbin toiminnasta Suomen projektipäällikkönä.

”Odotan innolla, että pääsen työskentelemään nuorten liikkuvuuden edistämiseksi pohjoismaisilla työmarkkinoilla ja toivon, että voin innostaa yhä useampaa ihmistä näkemään, millaisia mahdollisuuksia Pohjoismaissa on. Minusta on hienoa päästä tekemään osaltani Nuorisoliiton tärkeää työtä, sillä pohjoismainen yhteistyö kaikissa muodoissaan on hyvin lähellä sydäntäni”, Hyvönen sanoo.

Hyvönen on kotoisin Pohjanmaalta, mutta asunut lähes seitsemän vuotta Tanskassa. Hänellä on maisterintutkinto kansanterveystieteistä Aarhusin yliopistosta, ja viimeiset vuodet hän on työskennellyt pohjoismaisen liikkuvuuden parissa Nordisk Joblösning-projektissa Föreningarna Nordens Förbundilla (Norden-yhdistysten liitto) Kööpenhaminassa.

”On ollut todella hienoa saada Helena osaksi työporukkaamme. Koronan myötä Nordjobb ja nuorten liikkuvuus ovat joutuneet koville, joten työ näiden teemojen edistämiseksi on yhä tärkeämpää. Helenan osaaminen tuo uutta voimaa toimintaamme, erityisesti nyt haastavina aikoina,” iloitsee puheenjohtaja Maria Karjalainen.

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?