Hyppää sisältöön

Nuva ry uudeksi jäsenjärjestöksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto on liittynyt Pohjola-Nordenin nuorisoliiton uudeksi jäsenjärjestöksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. (Nuva ry) on nuorten osallisuuden asiantuntijajärjestö. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Nuva ry kommentoi jäsenyyttään omassa tiedotteessaan:

— Kansainvälisyyden edistäminen on ollut osa Nuva ry:n toimintasuunnitelmia ja hallitusohjelmia useamman vuoden ajan,  ja tätä voidaan konkretisoida PNN:n jäsenyydellä. PNN:n jäsenistö on moninainen ja näemme jäsenyyden myös arvovalintana, Nuva ry:n puheenjohtaja Anton Hietsilta summaa.

— Olemme hyvin iloisia, että Nuva ry. on liittynyt jäseneksemme, koska nuorten osallisuuden vahvistaminen on meille tärkeää. Toivomme, että voimme yhdessä tukea nuorten päätöksentekijöiden osaamista ja verkostoitumista esimerkiksi kuntien ja kaupunkien välisessä yhteistyössä, joka on pitkään ollut keskeinen yhteistyömuoto Pohjolassa. Syksyllä olemmekin järjestämässä nuorten pohjoismaisen verkostoitumisohjelman juuri nuoriso- ja kunnanvaltuutetuille, kommentoi PNN:n puheenjohtaja Maria Karjalainen.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Maria Karjalainen: 045 113 6317

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?