Hoppa till innehåll

Elsi Haaparinne börjar som marknadsförings-koordinator hos PNU

Elsi Haaparinne (FM) har börjat som marknadsföringskoordinator hos Pohjola-Nordens Ungdomsförbund den 24 mars 2020. Haaparinne fungerar som projektledare för Nordjobb-mobilitetsprogram i Finland. Hon skapar också marknadsföringsplan och -materialer till ungdomsförbundet och till Nordjobb.

”Jag förväntar mig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter samt fina tillfällen tillsammans med ungdomsförbundet,” säger Haaparinne. På denna konstiga våren önskar hon kraft och ljus till alla.

Haaparinne blev färdig filosofie magister i höstas från Helsingfors Universitet där hon studerade kultur och kommunikation på svenska. Kandidatexamen tog hon från nordisk folkloristik vid Åbo Akademi. Tidigare har Haaparinne arbetat i ett förlag och konstmuseer, där hon har utnyttjat sina kunskaper i nordisk kultur.

”Det är utmärkt att få Elsi med i vår organisation! Hennes idéer och ivrig attityd skapar mervärde både till Nordjobb och ungdomsförbund. Jag väntar med glädje att få börja samarbeta med Elsi,” säger ungdomsförbunds ordförande Maria Karjalainen.

Tilläggsinformation:

Elsi Haaparinne

elsi.haaparinne@pohjola-norden.fi

044 733 5786

Maria Karjalainen, puheenjohtaja

maria.karjalainen@pohjola-norden.fi

045 113 6317

Dela på sociala medier:

Har du redan läst dessa?