Hyppää sisältöön

Elsi Haaparinne PNN:n markkinointikoordinaattoriksi

Elsi Haaparinne (FM) on aloittanut Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton markkinointikoordinaattorina 24.3.2020. Haaparinne toimii Nordjobb-liikkuvuusohjelman projektivastaavana Suomessa. Lisäksi hän tekee markkinointisuunnitelmaa ja markkinointimateriaaleja sekä nuorisoliitolle että Nordjobbille.

”Odotan työltäni mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hienoja hetkiä yhdessä nuorisoliiton kanssa,” Haaparinne sanoo. Tänä eriskummallisena keväänä hän toivoo voimaa ja valoa kaikille.

Haaparinne valmistui syksyllä filosofian maisteriksi Helsingin yliopistolta kulttuuri ja viestitä -maisteriohjelmasta (kultur och kommunikation på svenska) ja hänen kandidaatintutkintonsa on pohjoismaisesta kansatieteestä Åbo Akademilta. Aiemmin Haaparinne on työskennellyt muun muassa kustantamossa ja taidemuseossa, joissa hän on päässyt hyödyntämään pohjoismaista kulttuurintuntemustaan.

”Mahtavaa saada Elsi mukaan joukkoomme! Hänen ideansa ja innokas asenteensa tuovat lisää niin Nordjobbille kuin nuorisoliitolle. Odotan innolla, että pääsemme kunnolla aloittamaan yhteistyön Elsin kanssa,” iloitsee nuorisoliiton puheenjohtaja Maria Karjalainen.

Lisätietoa:

Elsi Haaparinne

elsi.haaparinne@pohjola-norden.fi

p. 044 733 5786

Maria Karjalainen, puheenjohtaja

maria.karjalainen@pohjola-norden.fi

p. 045 113 6317

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?