Hyppää sisältöön

Rekry: järjestösuunnittelija

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ry etsii

JÄRJESTÖSUUNNITTELIJAA

Innostutko Pohjoismaista ja pohjoismaisesta urasta? Ovatko viestintä ja yhdistystoiminta sinulle luontaisesti helppoa? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi kehittyvässä nuorisoyhteisössä? Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto etsii joukkoonsa järjestösuunnittelijaa luotsaamaan ruohonjuurityötä, viestintää sekä tapahtumatoimintaa.

Tehtäväkuvaus

Järjestösuunnittelijan tehtävänä on tuottaa monikanavaista sisältöä viestintäämme nuoret tavoittavalla otteella. Pääset mukaan viimeistelemään ja jalkauttamaan viestintäsuunnitelmaamme. Vastaat yhteistyöstä liiton paikallisosastojen kanssa, jäsenrekrytoinnista ja jäsenpalvelusta. Lisäksi avustat tapahtumien ja matkojen järjestämisessä ympäri Suomen sekä muihin Pohjoismaihin. Tukenasi ovat toimiston väen lisäksi liittohallituksen työryhmät ja jäsenet. Järjestösuunnittelijana saat mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen sekä suuren roolin järjestömme viestinnän kehittämisessä. Meillä on hyvät työsuhde-edut, joustavat työajat ja nuori innostunut työtiimi.

Tavoitteena on, että kevään aikana olet tutustunut pohjoismaiseen järjestöömme ja sen toimijoihin, sekä olet sulautunut arvokkaaksi osaksi tiimiämme. Lisäksi olet ottanut haltuun viestintäkanavamme ja yhteistyön paikallisosastojen kanssa, sekä aloittanut viestinnän tekemistä viestintäsuunnitelman pohjalta.

Vuoden kuluttua viestit itsenäisesti pohjoismaisista mahdollisuuksista sinulle tutussa toimintaympäristössä ja ylläpidät aktiivista yhteistyötä paikallisosastojen kanssa. Olet tehostanut jäsenhankintaamme ja osallistut toiminnan kehittämiseen.

Näin menestyt tehtävässä

Olet aidosti kiinnostunut nuorisotoiminnasta ja Pohjoismaista, ja omat innostavat pohjoismaiset kokemuksesi heijastuvat työhösi. Et pelkää vastuunottoa, sinulla on hyvä asenne, ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on järjestökentän ja -työn tuntemusta ja tapahtumajärjestämiskokemusta. Sinulla on nykyaikainen visio viestinnästä sekä kokemusta jäsenviestinnästä ja markkinoinnista. Sinulla ei tarvitse olla pitkää kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea arvostamme innostuneisuutta ja halua oppia.

Innostut tulevista työmatkoista muihin Pohjoismaihin ja olet valmistautunut työskentelyyn iltaisin ja viikonloppuisin yhdistysaktiivien kanssa. Hallitset molemmat kotimaiset kielet ja pyrit ymmärtämään muita pohjoismaisia kieliä.

Meistä

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto (PNN) on poliittisesti sitoutumaton Suomen nuorison ja nuorisojärjestöjen pohjoismaisen yhteistyön keskusjärjestö. Liitto toimii aktiivisessa yhteistyössä pohjoismaisten sisarjärjestöjensä kanssa Föreningarna Nordens Ungdomsförbund -yhteistyöverkoston kautta. Lisäksi PNN hallinnoi Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston sihteeristöä sekä Nordjobb-liikkuvuusohjelmaa Suomessa. Vuodesta 2021 alkaen European Solidarity Corpsin vapaaehtoiset osallistuvat PNN:n toimintaan.

Haluamme, että jäsenemme ja jäsenjärjestömme kokevat kuuluvansa pohjoismaisia arvojaan vastaavaan yhteisöön, joka on nuorten tukena uran eri vaiheissa, ja joka edistää nuorten roolia pohjoismaisessa yhteistyössä. Uudistamme toimintaamme aktiivisesti, kerromme nuorille heidän uramahdollisuuksistaan muissa Pohjoismaissa ja haluamme jatkuvasti kehittää edunvalvontaamme nuorten liikkuvuuden puolesta. Meille on tärkeää, että nuoret löytävät mahdollisuuksia urakasvuun opintojen, harjoittelun tai työn kautta toisessa Pohjoismaassa.

Hakuohjeet

Tuntuvatko tavoitteemme ja tehtäväkuvaus sinulle sopivilta? Mikäli vastaus on kyllä, haluamme lukea hakemuksesi! Hakemuksen muoto on vapaa, lähetä se sähköpostitse osoitteeseen pnnpaasihteeri@pohjola-norden.fi 24.11.2021 klo. 23.59 mennessä. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi ja tiedon siitä, milloin voisit aloittaa työn. Työsuhde on vakituinen (4 kk koeaika) ja työaika on alustavasti osa-aikainen, mutta myös kokoaikainen työaika on neuvoteltavissa. Hakemuksestasi haluaisimme lukea kokemuksestasi nuorisojärjestöistä ja viestinnästä. Pohjoismaisuus on meille tärkeää ja haluammekin lisäksi kuulla, mitä se sinulle tarkoittaa.

Järjestämme työvaliokunnan kanssa haastattelut 29.11.–3.12.2021 Helsingissä. Valinta tehdään 5.12.2021 mennessä, ja työhön perehdytys olisi jo joulukuun aikana.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä tai järjestöstämme, soita rohkeasti. Tiedusteluihin vastaa pääsihteerimme Lena numerossa 044 733 5781. Soitathan toimistoaikoina 8.–9.11.2021 tai 15.–16.11.2021, niin ehdimme paremmin jutella.

Käy tutustumassa järjestöömme ja toimintaamme osoitteessa www.pnn.fi ja somessa @pnnpnu.

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?