Hyppää sisältöön

Nuori vaikuttaja – osallistu Pohjoismaiseen vaikuttajaohjelmaan

Avoin kutsu – Pohjoismainen vaikuttajaohjelma

Oletko yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut nuori? Oletko tuore kaupunginvaltuutettu tai vaikutatko kuntasi nuorisovaltuustossa? Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton Pohjoismainen vaikuttajaohjelma on juuri sinulle!

Tule mukaan ohjelmaan, jossa yhteiskunnallisesti ja poliittisesti aktiiviset nuoret voivat verkostoitua, tavata uusia ystäviä ja saada inspiraatiota vaikuttamistyöhönsä kaupungin-, kunnan- ja nuorisovaltuustoissa. Kutsuvieraslistamme sisältää lukuisia puoluepoliittisia nuorisojärjestöjä Pohjoismaista, Ahvenanmaalta ja Färsaarilta sekä edustajia kunkin maan nuorisovaltuustoista.

Mistä on kyse?

Vaikuttajaohjelma koostuu kahdesta pääosasta: tiiviistä fyysisistä tapahtumista lokakuussa kolmella eri paikkakunnalla Suomessa ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton julkaisemasta pamfletista. Tarjoamme ohjelmaan osallistuville nuorille vaikuttajille mahdollisuuden kirjoittaa pamflettiin kokemuksestaan ja löydöksistään. Osallistujana pääset oppimaan lisää valtuutettuna toimimisesta, alueellisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä ja siitä, miten eri tavoin nuorena valtuutettuna voi vaikuttaa.

Tapahtumat kolmella paikkakunnalla

Vaikuttajaohjelman ensimmäisenä vuonna tapahtumia järjestetään Suomessa kahdella paikkakunnalla: Vaasassa 13.11. (ruotsiksi ja suomeksi) ja Turussa 27.11. (ruotsiksi ja englanniksi). Oulun tapahtuma on valitettavasti peruttu. Jokainen osallistuja voi valita, mihin kolmesta tapahtumasta haluaa osallistua. Jokainen tapahtuma koostuu samoista elementeistä, mutta asiantuntijapuhujat valitaan paikkakuntien mukaan. Alustavaan ohjelmaan voit tutustua täällä. Ilmoittaudu tapahtumiin 5.11. mennessä! Mukaan mahtuu 15 nuorta Pohjoismaista ja 75 Suomesta.

Matkat ja majoitus

Toivomme osallistujien matkustavan paikanpäälle tapahtumapäivän aamuna. Virallinen ohjelma loppuu kello 18.30, joten myös yöksi ehtii halutessaan kotiin! Katamme korkeintaan 30 euroa osallistujien matkakuluja. Majoitusta voimme tarjota tarpeen mukaan – ilmoitathan ilmoittautumislomakkeella, mikäli sinulla on tarvetta majoitukselle!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä järjestösihteerin: pnnjarjestosihteeri@pohjola-norden.fi.

Ilmoittautumaan pääset tästä ja alustava ohjelma löytyy tästä!

Odotamme innolla tapahtumia!

Eero Heikkilä
varapuheenjohtaja ja projektin vetäjä

Lena Höglund
pääsihteeri

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?