Hyppää sisältöön

Puhetta Pohjolasta

Tervetuloa seuraamaan Puhetta Pohjolasta!

Lyhyesti:

MITÄ: 30 minuutin virtuaalikahvit x 3, kolmen pohjoismaisen henkilön kanssa. Virtuaalisen keskustelusarjan teemoina ovat kulttuuri, pohjoismaisuus elämäntapana, sekä polittiikka ja vaikuttaminen.

MISSÄ: Keskustelut käydään Zoomissa, eli voit osallistua vaikkapa kotisohvalta tai puiston penkiltä!

MILLOIN:

maanantaina 18.5.2020 klo 17.30, Christoffer Strandberg, teemana kulttuuri

maanantaina 25.5.2020 klo 17.00, Petra Laiti, teemana pohjoismaisuus elämäntapana

tiistaina 2.5.2020 klo 16.00, teemana politiikka ja vaikuttaminen

KIELI: Pohjoismaiset puhujamme puhuvat kumpaakin kotimaista. Itse voit käyttää kysymysten esittämiseen joko ruotsia tai suomea. Kolmannen keskustelun kieli on englanti.

Ilmoittaudu toiseen keskusteluun tästä.

Koko tapahtumasarja facebookissa.

Tapahtumat PNN:n tapahtumakalenterissa.

Tarkemmin:

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto, kuten moni muukin nuorisojärjestö, joutui perumaan kevään tapahtumiaan. Mekään emme jääneet toimettomiksi, vaan päätimme, että järjestämme pohjoismaisia keskusteluja virtuaalisesti. Ja koska virtuaaliseen tuokioon on jo valmiiksi matalampi kynnys osallistua kuin fyysiseen, päätimme laskea kynnystä entisestään: keskusteluihin voi osallistua kysyjänä ja kuulijana kuka tahansa. Ruotsin kielen taitoa ei tarvita, eikä välttämättä suomenkaan, sillä kahdessa ensimmäisessä virtuaalituokiossa meillä on mukana kaksikieliset henkilöt ja viimeisessä käytetään englantia!

Keskusteluissa haastattelemme pohjoismaisia henkilöitä. Myös yleisön kysymyksille on tilaa, ja haastattelussa huomioimme etukäteen lähetetyt kysymykset. Ensimmäisessä keskustelussa pureudumme Christoffer Strandbergin johdolla huumoriin ja komedian tekemiseen Pohjoismaissa ja Suomessa eri kielillä. Toisen keskustelun teemana ovat saamelaisuuteen liitetyt olettamukset ja vieraana upea Petra Laiti. Kolmannessa keskustelussa paneudutaan yhteispohjoismaiseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Pysy linjoilla!

Keskustelua ei tarvitse sitoutua seuraamaan pitkäksi aikaa, sillä pidämme juttutuokiot noin 30 minuutin pituisina. Lisäksi vieraamme ovat taatusti mielenkiintoisia myös pohjoismaista keskustelua ennen seuraamattomille, joten kaverinkin voi hyvin napata mukaan!

Kysymyksiä puhujille voi lähettää etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä, tai vastaamalla kyselyihin PNN:n somessa. Kysyä saa myös keskustelun aikana ja sen jälkeen, joko kirjoittamalla kysymyksensä Zoomin chattiin tai kysymällä suoraan puhujalta omaa mikrofoniaan käyttäen. Tarkemmat ohjeet ja Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen keskusteluun on jo auki! Seuraavan julkaisemme pian ensimmäisen keskustelun jälkeen. Niin, ja tämähän on tietysti ilmaista! Tervetuloa mukaan, välkommen!

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?