Hyppää sisältöön

PNN julkaisee Pohjola 2030-pamfletin!

Pohjola-Nordenin nuorisoliitto julkaisee tänään liiton ensimmäisen tulevaisuuspoliittisen pamfletin, jossa liiton jäsenjärjestöt pääsevät ääneen.

Pamfletissa käsitellään yhteiskunnallisia visioita erilaisten teemojen, kuten hyvinvointivaltion, ilmaston, koulutuksen ja kansainvälisen yhteistyön tulevaisuuden, suhteen.

Eurooppanuoret, Varusmiesliitto, Suomen Ylioppilaskuntien liitto, Suomen Opiskelijakuntien liitto, Luonto-liitto, Vihreät Nuoret, Kokoomuksen nuorten liitto, Svensk Ungdom, SONK, Demarinuoret, Vasemmistonuoret, Keskustanuoret, Keskustaopiskelijat, KD Nuoret ja kaksi liiton aiemmista puheenjohtajista ovat kirjoittaneet tekstit.

Pohjola-Nordenin nuorisoliitto toivoo, että pamfletti inspiroisi poliittiseen toimintaan paremman Pohjolan puolesta.

”PNN on ottanut viime vuonna kantaa moniin ajankohtaisiin asioihin kuten ilmastokysymyksiin ja puolustuspolitiikkaan. Tämä on osin sen ansiota, että syyskokouksessa 2017 hyväksyttiin poliittinen ohjelma, joka ohjaa poliittista toimintaamme. Halusimme antaa myös jäsenjärjestöillemme mahdollisuuden päästä kertomaan ajankohtaisia näkökulmia pohjoismaisiin kysymyksiin ja siihen, miltä Pohjola 2030 näyttää jäsenjärjestöjemme silmin. Toivon, että sinä nautit tuoreista näkökulmista vähintään yhtä paljon kuin minä”

Veera Hellman, puheenjohtaja

Pamfletti on luettavissa tämän linkin kautta. 

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?