Hyppää sisältöön

Riikka Karppinen PNN:n järjestösihteeriksi

Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton järjestösihteeriksi on valittu Riikka Karppinen. Helsingin yliopistossa suomen kieltä, kotimaista kirjallisuutta ja saamentutkimusta opiskelevalla Karppisella on monipuolinen tausta järjestökentältä sekä myös kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja viestinnästä. 23-vuotias Karppinen on toiminut aiemmin muuan muassa Varusmiesliiton pääsihteerinä. Järjestösihteeriksi hän siirtyy lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaisen tehtävästä.

Pohjoismaisuus ja Arktisen alueen kysymykset ovat kiinnostaneet minua aina. Aivan lähiympäristössämme avautuu ainutlaatuiset puitteet niin kieli-, kulttuuri-, opiskelu- kuin työmahdollisuuksien saralla monimuotoiseen rajat ylittävään yhteistyöhön sekä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Odotan innolla ryhtymistä konkreettiseen työhön pohjoismaisen yhteistyön ja pohjoismaisten mahdollisuuksien parissa!” Karppinen iloitsee.

On mahtavaa saada Riikka mukaan osaavaan, pohjoismaiseen joukkoomme. Riikan innostus ja uudet ideat tuovat valtavan suuren lisäarvon toiminnallemme ja sen kehittämiselle. Odotan innolla sitä, että pääsemme kunnolla kiinni työn touhuun!” liiton puheenjohtaja Veera Hellman kertoo.

Lisätietoa:

Riikka Karppinen, järjestösihteeri

pnnjarjestosihteeri@pohjola-norden.fi

p. 0400 763 044

Veera Hellman, puheenjohtaja

veera.hellman@pohjola-norden.fi

p. 050 385 8229

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?