Hyppää sisältöön

Nordic Hygge Mingle

Minglailu, tanskalaiset voileivät ja kansainvälinen seikkailu olivat teemoina Arkadia Bookstoressa järjestetyssä Nordic Hygge Mingle -tapahtumassa, joka järjestettiin Lucian päivänä. Mukanamme päivän aikana olivat European Solidarity Corpsin ja Nordjobbin edustajat, jotka kertoivat, kuinka heidän ohjelmansa auttavat nuoria elämään, asumaan ja työskentelemään Euroopassa ja Pohjolassa. 

Järjestimme Lucian päivänä minglailutapahtuman ulkomailla työskentelemisestä tai opiskelusta kiinnostuneille nuorille. Edustajat European Solidarity Corpsista ja Nordjobbista aloittivat iltapäivän esittelemällä ohjelmiaan ja projektejaan: He kertoivat, kuinka ne tukevat ja rohkaisevat nuoria lähtemään kansainväliseen seikkailuun, antavat nostetta uralle ja tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua uuteen maahan ja kulttuuriin. Jos sinua kiinnostaa lähteä kansainväliseen seikkailuun, voit lukea Nordjobbista lisää täällä ja European Solidarity Corpsista täälläVoit myös ottaa meihin yhteyttä!

Päivä tarjosi myös oppeja ja keskusteluja erilaisista pohjoismaisista perinteistä. Minglailun ja tanskalaisten voileipien jälkeen selvitimme joulutietovisan avulla, kenellä oli eniten tietoutta pohjoismaisista jouluperinteistä. Päätimme päivän katsomalla yhdessä Suomen Lucian kruunaamistilaisuutta ja syömällä piparkakkuja.

Päivä oli nimensä mukaisesti oikein “hygge”, kiitos kaikille osallistujille!

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?