Hyppää sisältöön

A Stronger Nordic Youth Movement workshop 1 15.-17.3.2024

Ilmoittaudu

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto (PNN) ja Föreningarna Nordens Förbund (FNF) & Föreningar Nordens Ungdomsförbund (FNUF) ovat aloittaneet nuorten osallisuutta lisäävään projektiin “A Stronger Nordic Youth Movement” (SNYM). Projektin tavoitteena on edistää nuorten osallistumista ja sitoutumista kansalaisyhteiskuntaan sekä syventää ymmärrystä niistä esteistä ja haasteista, joita nuoret kohtaavat osallistuessaan Pohjoismaiden kansalaisyhteiskuntaan. Projekti on kolmiosainen ja sisältää kolme toisistaan eroavaa työpajaa, joista kaksi järjestetään Suomessa ja yksi Tanskassa. Hankkeen tavoitteena on koota työpajoihin 18–29-vuotiaita nuoria eri puolilta Pohjoismaita. Projekti toteutetaan 1.9.2023-31.8.2025. Lue lisää projektista täältä.

Ensimmäisen työpajan tavoitteena on arvioida ja kartoittaa Pohjoismaiden kansalaisyhteiskunnan nykytilannetta. Pääpaino on nuorten käytössä olevien alustojen ja resurssien tarkastelussa. Työpajassa keskitytään pohtimaan keinoja siihen, miten nuorten osallisuutta ja kiinnostusta voidaan lisätä kansalaisyhteiskunnassa. Työpajassa käsitellään myös niitä haasteita, joita nuorten osallistumiseen liittyy. Työpajan tarkempi ohjelma päivittyy helmikuun aikana.

Mitä? SNYM workshop 1

Milloin? Perjantai 15.3. kello 16.00 – sunnuntai 17.3.2024 kello 12.00

Missä? Suomessa, Helsingissä.

Mitä kustantaa? Osallistuminen workshopiin on maksutonta ja korvaamme osallistujien matkakulut.

Kuka voi hakea mukaan? Voit hakea mukaan, mikäli olet 18–29-vuotias ja asut jossakin Pohjoismaassa. Osallistujat workshoppiin valitaan motivaation ja lähtömaan perusteella ja toivomme saavamme mukaan mahdollisimman paljon eri taustoista tulevia nuoria – sinulla ei siis tarvitse olla osaamista ja aiempaa taustaa kansalaisyhteiskunnasta!

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 22.1. kello 12.00 ja päättyy maanantaina 12.2. kello 12.00. Kerrothan meille ilmoittautumislomakkeessa motivaatiostasi osallistua työpajaan. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Kysymyksiä? Ole yhteydessä projektin koordinaattoriin Iirikseen (iiris.yli-junnila@pnn.fi)

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa somessa: