Hoppa till innehåll

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund ordnar en evenemangstävling för unga

Har du en bra idé för att främja nordiskt samarbete och sammanhållning bland unga? Anmäl ditt kompisgäng eller din förening till vår tävling!  

Vad handlar tävlingen om? 

Vi letar efter den bästa idén i Finland för att stärka nordiskt samarbete över hela landet. Evenemanget behöver inte vara stort eller komplicerat, men ett som når ut till unga människor för att engagera sig och inspirera dem att lära sig mer om de nordiska länderna! Den bästa evenemangsidén kommer att belönas med en penningsumma (max 500 euro) för att hjälpa till att förverkliga evenemanget. 


Villkoren för deltagande

Evenemanget måste äga rum i Finland mellan den 1 oktober och den 17 december och rikta sig till ungdomar i åldern 15-29 år. Ungdomsförbundet Pohjola-Norden står för kostnaderna för det vinnande evenemanget, men vinnaren ansvarar för den praktiska organiseringen av evenemanget.

Vinnaren av tävlingen förbinder sig att producera material om evenemanget för PNN:s webbplats och att skriva en kort rapport om evenemanget. Vinnaren åtar sig också att marknadsföra PNN och dess verksamhet vid evenemanget. 

Hur deltar man? 

Gör en kortfattad projektplan och budget för evenemanget och skicka den till oss via e-post till adressen kisat@pnn.fi senast onsdagen den 6 oktober. PNN:s styrelse kommer att besluta om den bästa idén och kontakta vinnaren under oktober månad. 

För mer information och frågor: 

Emilia Winqvist, ordförande för Pohjola Nordens Ungdomsförbund 

emilia.winqvist@pnn.fi 

Dela på sociala medier: