Hyppää sisältöön

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto järjestää tapahtumakilpailun nuorille

Onko sulla loistoidea, jolla edistää pohjoismaisuutta ja nuorten yhteenkuuluvuutta? Ilmoita kaveriporukkasi tai järjestösi mukaan kilpailuumme!  

Mistä on kyse? 

Etsimme Suomen parasta ideaa, jolla vahvistetaan pohjoismaista toimintaa kautta maan. Tapahtuman ei tarvitse olla suuri tai monimutkainen vaan sellainen, joka tavoittaa nuoria osallistumaan ja inspiroi nuoria oppimaan lisää Pohjoismaista! Paras tapahtumaidea palkitaan rahallisella summalla (max 500 euroa), jolla tapahtuma voidaan toteuttaa. 
 
Ehdot osallistumiselle

Tapahtuma tulee järjestää Suomessa 1.10.–17.12. välillä ja sen tulee olla suunnattu 15–29-vuotiaille nuorille. Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto vastaa kilpailun voittaneen tapahtuman kustannuksista, mutta tapahtuman käytännön järjestelyistä vastataan itse.

Kilpailun voittaja sitoutuu tuottamaan tapahtumasta materiaalia PNN:n someen sekä kirjoittamaan tapahtumasta tiiviin raportin. Lisäksi voittaja sitoutuu kertomaan PNN:stä ja sen toiminnasta tapahtumassa. 

Miten osallistua? 

Tee tapahtumasta tiivis projektisuunnitelma ja budjetti ja lähetä ne meille meilitse osoitteeseen kisat@pnn.fi viimeistään keskiviikkona 6.10. PNN:n hallitus päättää parhaan idean ja on yhteyksissä voittajaan lokakuun aikana.   
 
Lisätietoa antaa:

Emilia Winqvist, Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton puheenjohtaja 

Emilia.winqvist@pnn.fi 

Jaa somessa: