Hoppa till innehåll

PNU besöker Svenska Teatern!

Registrera

Kom med oss till teatern för att se succeén Ronja Rövardotter på fredagen den 10 november på Svenska Teatern! Innan föreställningen kommer vi att få en rundtur bakom kulisserna. Rundturen börjar kl. 16.30, men själva teatern börjar kl. 18.30. Teatern och besöket är på svenska, men föreställningen har textning.

Anmälan öppnar på måndag den 25 september kl. 12.00 och stänger på tisdag den 10 oktober eller tidigare om platserna fylls upp. Platserna fylls enligt anmälningsordning. Observera att vi skickar en separat bekräftelse via Lyyti efter att anmälningstiden har gått ut. Anmälan är bindande. Om du blir sjuk eller får ett akut hinder, vänligen kontakta oss.

Besöket och teatern är endast för våra medlemmar. Teatern kostar 5 euro och betalningen måste göras innan teatern. Vi möjligen ersätter vid behov resekostnader för deltagare utanför huvudstadsregionen – vänligen meddela oss detta i förväg!

Vilken Ronja Rövarsdotter?

Astrid Lindgrens älskade berättelse Ronja Rövardotter har trollbundit små och stora i flera generationer. Nu presenterar vi den odödliga klassikern, då regissören David Sandqvist blåser liv i Mattisskogen med Antonia Atarah som den tuffa rövardottern.

Svenska Teaterns storsatsning bjuder på ett spännande fantasiäventyr med element av nycirkus, dockteater och mäktiga musikinslag. Ronja Rövardotter är en fängslande historia om att hitta sin egen väg i livet men handlar också om en tonårings energiska kamp för fred och rättvisa. Den nya iscensättningen speglar vår samtid men är framför allt ett storslaget äventyr där ingen är för gammal för att känna igen sig och ryckas med!

Mer information om föreställningen hittas här!

Välkommen med!

Dela på sociala medier: