Hyppää sisältöön

PNN vierailee Svenska Teatternissa!

Ilmoittaudu

Tule kanssamme teatteriin katsomaan palkittua Ronja Ryövärintytärtä perjantaina 10.11. Svenska Teateriin! Ennen näytöstä pääsemme tutustumaan teatterin kulisseihin. Kierros alkaa klo. 16.30, mutta itse teatteri alkaa klo 18.30. Teatteri ja vierailu ovat ruotsiksi, mutta teatteriesityksessä on tekstitys.

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 25.9. kello 12.00 ja sulkeutuu tiistaina 10.10. tai jo aiemmin paikkojen täytyttyä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Ilmoittautuminen tehdään Lyytin kautta ja linkki päivitetään viimeistään maanantaina 25.9. tähän sivulle. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sairastut tai sinulle tulee äkillinen este, olethan meihin yhteydessä. Huomioithan, että lähetämme erillisen vahvistusviestin Lyytin kautta ilmoittautumisen päätyttyä.

Vierailu ja teatteri ovat tarkoitettuja jäsenillemme (liity jäseneksi täältä). Teatterin hinta on 5 euroa ja maksu tulee tehdä ennen teatteria.  Korvaamme mahdollisuuksien mukaan pk-seudun ulkopuolelta osallistuvien matkakuluja – ilmoitathan tästä meille etukäteen!

Mikä Ronja Ryövärintytär?

Astrid Lindgrenin rakastettu kertomus Ronja Ryövärintytär on kiehtonut pieniä ja suuria monessa sukupolvessa. Syksyllä 2023 esitämme tämän kuolemattoman klassikon Svenska Teaternin Suurella näyttämöllä, kun David Sandqvist herättää Matiaksen metsän henkiin ja Antonia Atarah esittää reipasta ryövärintytärtä.

Svenska Teaternin suursatsaus tarjoaa jännittävän fantasiaseikkailun, jossa on mukana nykysirkusta, nukketeatteria ja mahtavaa musiikkia. Ronja Ryövärintytär on vangitseva kertomus oman tien löytämisestä, mutta se kertoo myös teinin energisestä taistelusta rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Uusi näytelmätoteutus kuvastaa meidän aikaamme, mutta on ennen kaikkea suurenmoinen seikkailu, johon kukaan ei ole liian vanha eläytymään ja tempautumaan mukaan!

Lue lisää näytelmästä täältä!

Tervetuloa!

Jaa somessa: