Hoppa till innehåll

Nordens unga bygger fred | Suomiareena

SuomiAreena-konceptet gör det möjligt för varje finländare att delta i diskussioner om sociala, ekonomiska och politiska frågor. SuomiAreena är Finlands största samhälleliga festival i Björneborg i juni

I år kommer Pohjola-Nordens ungdomsförbundet i samarbete med Finlands ungdomsfullmäktige förbundet ordna Nordens unga bygger fred -panelen som samlar unga påverkare och beslutsfattare för att diskutera framtidens utmaningar och möjligheter. Vi kommer att höra ungas och ministerns synpunkter på nordiskt samarbete och dess roll i konfliktförebyggande.

Som panelister kommer vi att se Pohjola-Norden ungdomsförbundets ordförande Nette Rimpioja, Finlands Ungdomsfullmäktiges Förbunds ordförande Markus Koski, Idrotts- och ungdomsminister Sandra Bergqvist och Eurooppanuorets viceordförande Nea-Bettina Baarman.

Panelens mål är att väcka tankar och hitta konkreta sätt på vilka Norden kan stärka fred och stabilitet, samt framför allt samarbetet i regionen.

Välkommen att lyssna på diskussionen den 26 juni från kl. 10.00 i Puuvilla köpcentrum i Björneborg eller via stream på MTV Katsomo.

Vi ses i Björneborg!

Dela på sociala medier: