Hyppää sisältöön

Pohjolan nuoret rauhanrakentajina | Suomiareena

SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville. Jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

Tänä vuonna Pohjola-Nordenin nuorisoliitto tulee järjestämään yhteistyössä Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton kanssa Pohjolan nuoret rauhaa rakentamassa -paneelin, joka kutsuu yhteen nuoria vaikuttajia ja päättäjiä keskustelemaan tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista. Kuulemme nuorten ja ministerin näkemyksiä pohjoismaisen yhteistyön merkityksestä ja roolista konfliktien ehkäisyssä.

Panelisteina tulemme näkmään Pohjola-Nordenin nuorisoliiton puheenjohtaja Nette Rimpiojan, Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton puheenjohtaja Markus Kosken, liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri Sandra Bergqvistin ja Eurooppanuorten varapuheenjohtaja Nea-Bettina Baarmanin

Paneelin tavoitteena on herättää ajatuksia ja löytää konkreettisia keinoja, joilla Pohjola voi vahvistaa rauhaa ja vakautta, sekä ennenkaikkea yhteistyötä alueellaan.

Tervetuloa kuuntelemaan keskusteluamme 26.6. klo 10.00 alkaen Porin kauppakeskus Puuvillaan tai striimin voi katsoa MTV katsomosta.

Nähdään Porissa!

Jaa somessa: