Hoppa till innehåll

Alternativ Norden

Registrera

Fascineras du av tanken att arbeta i ett annat nordiskt land? Har du någon gång funderat på att göra din praktik i övriga Norden? Blir du ivrig av tanken att börja ett nytt äventyr men vet inte riktigt vilka alternativ det finns eller känner du dig nervös inför det nya?

I så fall är Alternativ Norden-evenemanget det perfekta tillfället för dig att delta på. Under evenemanget kommer du att få ta del av modiga och inspirerande berättelser om hur det är att jobba i Stockholm samt göra praktik i Köpenhamn. Utöver berättelserna kommer du att få höra en psykolog tipsa om saker som det är bra att ta i beaktande inför det nya. Under kvällen kommer du dessutom att få veta hur Nordfokus kan hjälpa dig med att hitta en praktikplats och hur du via Nordjobb kan hitta ditt drömsommarjobb till exempel på Island.

Delta med öppet sinne och bli inspirerad av dina möjligheter i Norden! Under evenemanget bjuds det på cocktailmat och resor till/från evenemanget ersätts av Pohjola-Nordens Ungdomsförbund. Evenemanget är tvåspråkigt och gratis.

VAD? Hybridevenemanget Alternativ Norden, praktik eller jobb i ett annat nordiskt land
VAR? Luckan Helsingfors (Georgsgatan 27, Helsingfors) / online
NÄR? 15.11.2023 kl. 17.00–19.00

Eftersom Alternativ Norden är ett hybridevenemang kan du delta antingen på distans eller på plats (Luckan i Helsingfors). Sista anmälningsdag för distansdeltagare är tisdagen den 14.11 klockan 12.00. Sista anmälningsdag för deltagare på plats är den 13.11. Bor du utanför huvudstadsregionen men deltar fysiskt, ersätter vi resorna enligt PNU:s resereglemente – vänligen informera oss om detta i blanketten. 

Kvällens program hittas nedan.

Välkommen!

Dela på sociala medier: