Hyppää sisältöön

Alternativ Norden

Ilmoittaudu

Kiehtooko sinua ajatus työskentelemisestä toisessa Pohjoismaassa? Oletko kenties joskus pohtinut minkälaista olisi tehdä harjoittelua muualla kuin Suomessa? Kutkuttaako sinua ajatus uudesta seikkailusta, mutta et ole varma mitä mahdollisuuksia on tarjolla tai ajatus tuntuu jännittävältä?

Siinä tapauksessa Alternativ Norden-tapahtumaan osallistuminen on sinulle loistava tilaisuus saada lisää tietoa. Tapahtuman aikana pääset kuulemaan rohkeita ja inspiroivia tarinoita työskentelemisestä ja harjoittelusta niin Ruotsissa kuin Tanskassakin. Tämän lisäksi psykologi antaa vinkkejä mitä kannattaa huomioida uuden edessä. Illan aikana kuulet myös miten Nordfokus voi auttaa sinua löytämään harjoittelupaikan sekä miten Nordjobbin kautta voit löytää unelmien kesätyöpaikan esimerkiksi Islannista.

Tule siis avoimin ja rohkein mielin inspiroitumaan ja kuulemaan mitä Pohjoismaissa on sinulle tarjolla! Tapahtumassa on tarjolla pientä purtavaa ja korvaamme live-osallistujien matkat. Tapahtuma on kaksikielinen ja maksuton.

MITÄ? Alternativ Norden hybriditapahtuma, harjoittelun ja työskentelyn mahdollisuuksia Pohjoismaissa
MISSÄ? Luckan Helsingfors (Yrjönkatu 27, 00100 Helsinki) / online
MILLOIN? 15.11.2023 klo 17.00–19.00

Tapahtumaan voi osallistua joko etänä tai paikan päällä Luckanissa. Etäosallistujille viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on tiistaina 14.11. kello 12.00. Paikanpäälle tulijoille viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 13.11. Korvaamme pk-seudun ulkopuolelta tulevien matkakorvauksia matkakuluohjesääntömme mukaisesti – ilmoitathan tästä vielä lomakkeessa. 

Tapahtuma on kaksikielinen. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy alta (muutokset ovat mahdollisia).

Kysyttävää? Ole yhteydessä Mathildaan:

Mathilda Hagback mathilda.hagback@pnn.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jaa somessa: