Hyppää sisältöön

Pohjolan päivä 2023

Pohjola tunnetaan hyytävistä rikossarjoista, intohimoisista talviurheilijoista ja henkeäsalpaavasta pohjoisesta luonnosta. Vaikka hiihdossa ja jääkiekossa kamppailemme armottomasti toisiamme vastaan, vedämme monissa muissa asioissa yhtä köyttä. Pohjoismaista ystävyyttä kelpaa juhlia!

Millaisia mahdollisuuksia Pohjola tarjoaa nuorille, ja millaista yhteistyötä Suomen pitäisi tehdä muiden Pohjoismaiden kanssa? Tule viettämään Pohjolan päivää kanssamme ja osallistu keskusteluun Pohjoismaiden tulevaisuudesta asiantuntijoiden, poliitikkojen ja nuorten kanssa.

Lue lisää Pohjolan päivästä ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Pohjolan päivän tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Kielilähettiläät ry, Pohjola-Norden ry, Pohjola Nordenin nuorisoliitto, Svenska nu -verkosto, Info Pohjola (Pohjoismaiden ministerineuvosto), Nordplus-ohjelma ja Opetushallitus, Pohjoismainen kulttuuripiste, Suomen ruotsinopettajat ry, Ruotsin Helsingin-suurlähetystö, Norjan Helsingin-suurlähetystö, Tanskan Helsingin-suurlähetystö, Islannin Helsingin-suurlähetystö ja Hanasaari. Tapahtumaa ovat rahoittaneet Svenska kulturfondet, Pohjola-Norden, Pohjoismaiden ministerineuvoston neuvontapalvelu Info Pohjola, Nordplus, Kuntaliitto ja Enerqo.

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?