Hyppää sisältöön

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ry. hakee pääsihteeriä!

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto (PNN) on poliittisesti sitoutumaton, virallisesti kaksikielinen Suomen nuorison ja nuorisojärjestöjen pohjoismaisen yhteistyön keskusjärjestö. Liitolla on jäseninään 28 valtakunnallista nuorisojärjestöä ja 7 paikallisosastoa. Henkilöjäseniä on vajaa 3000. Liitto toimii aktiivisessa yhteistyössä pohjoismaisten sisarjärjestöjensä kanssa Föreningarna Nordens Ungdomsförbund -yhteistyöverkoston kautta. Liitto hallinnoi myös Nordjobb-liikkuvuusohjelmaa Suomessa ja Nuorten Pohjoismaiden neuvoston (UNR) sihteeristöä. UNR on poliittisten nuorisojärjestöjen pohjoismainen yhteistyöelin, jonka tehtävänä on luoda ja aktivoida keskustelua pohjoismaiden nuorten välillä sekä toimia suorana linkkinä Pohjoismaiden neuvostoon.

Pääsihteerin tehtävänä on hallituksen päätösten mukaisesti vastata liiton toiminnasta, taloudesta ja hallinnosta sekä toimia hallituksen sihteerinä. Pääsihteeri toimii myös Nuorisoliiton toimiston päällikkönä sekä myös Nuorten Pohjoismaiden neuvoston pääsihteerinä. Nuorisoliitossa työskentelee pääsihteerin lisäksi järjestösuunnittelija, Nordjobb-koordinaattori sekä osa-aikainen UNR-koordinaattori, joka vastaa UNR:n sihteeristöstä. 

Etsimme sinua, jolla on

  • kokemusta talous- ja projektihallinnosta, erityisesti kansainvälisten hankkeiden rahoitushakemuksista ja raportoinnista
  • kokemusta esimiestehtävistä
  • molempien kotimaisten kielten sujuva suullinen ja kirjallinen taito

Arvostamme

  • tietämystä ja näkemystä pohjoismaisesta yhteistyöstä
  • järjestötyön tuntemusta
  • järjestökentän ja nuorisokysymysten tuntemusta
  • valmiutta työmatkoihin Suomessa ja muualla Pohjolassa sekä työskentelyyn iltaisin ja viikonloppuisin

Tarjoamme

  • haastavat ja monipuoliset työtehtävät
  • näköalapaikan pohjoismaiseen yhteistyöhön
  • joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut

Pääsihteerin paikka täytetään 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työhön perehdytys aloitetaan mahdollisuuksien mukaan jo ennen kesäkuun alkua. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Työssä on 4 kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 22.5.2022 mennessä osoitteeseen maria.karjalainen@pohjola-norden.fi. Osa hakijoista kutsutaan työvaliokunnan haastatteluun, joita voidaan pitää jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Maria Karjalainen (puh. 045 1136317) 3.-6.5.2022 klo 16–19. Muina aikoina lisätietoja voi tiedustella osoitteesta maria.karjalainen@pohjola-norden.fi. Lisätietoa Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton toiminnasta löydät osoitteesta www.pnn.fi.

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?