Hyppää sisältöön

Maria Karjalainen ei hae jatkokaudelle puheenjohtajaksi

Maria Karjalainen ei tule hakemaan jatkokaudelle Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton liittohallituksen puheenjohtajaksi. Karjalainen on toiminut PNN:n puheenjohtajana vuodesta 2020 alkaen ja sitä ennen kaksi vuotta liittohallituksen jäsenenä.

Lähes kolme vuotta upean nuorisoliiton puheenjohtajana ovat olleet todella opettavaisia ja täynnä hienoja hetkiä. Vaikka ehdin olla puheenjohtajana vain pari kuukautta ennen pandemian alkua, on toimintaa saatu kehitettyä haastavista ajoista huolimatta.

tiivistää Karjalainen.

Karjalaisen kaksivuotinen kausi PNN:n kattojärjestön Föreningarna Nordens Ungdomsförbundissa tulee jatkumaan 2024 kevääseen asti. Pohjoismainen yhteistyö ei muutenkaan vaikuta jäävän Karjalaiselta pois työpöydältä, vaikka muuten suunta on kohti uusia haasteita.

Olen saanut uskomattoman paljon niin kokemusten, oppien kuin verkostojen kautta tässä tehtävässä. Toivottavasti pystyn tukemaan uusia toimijoita ja varmistamaan tiettyä jatkuvuutta tulevaisuudessa alumnina. Toisaalta nuorisokentällä tarvitaan uudistumista ja kehitystä, jolloin odotan innolla uusien toimijoiden kädenjälkeä pohjoismaiseen toimintaamme.

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto valitsee uuden puheenjohtajan ja hallituksen syyskokouksessa 22. marraskuuta Ruotsin suurlähetystössä Helsingissä.

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?