Hyppää sisältöön

Hae vuoden 2023 hallitukseen!

Kiinnostaako sinua Pohjoismaat ja innostutko matkoista toisiin Pohjoismaihin? Haluaisitko oppia lisää pohjoismaisesta yhteistyöstä ja samalla tutustua huipputyyppeihin? Siinä tapauksessa hae mukaan ensi vuoden liittohallitukseemme!

Hallitustyöskentelyn kautta saat arvokasta työelämäkokemusta ja uusia verkostoja. Vuoden aikana pääset perehtymään erilaisiin aihealueisiin, kuten esimerkiksi viestintään, tapahtumasuunnitteluun sekä hankejohtamiseen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta arvostamme motivaatiotasi oppia uutta!

Miten hakea hallitukseen?

  • Ota yhteys paikallisosastoosi tai taustajärjestöösi ja kerro heille kiinnostuksestasi hakea Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton hallitukseen. Paikallisosastojen yhteystiedot löytyvät täältä
  • Täytä sähköinen hakulomake ja varmista, että paikallisosastosi tai taustajärjestösi vahvistaa ehdokkuutesi Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton vaalivaliokunnalle. Voit täyttää sähköisen hakulomakkeen täältä
  • Haku päättyy 8.11.
  • Uusi hallitus valitaan syyskokouksessa 22.11.22 Ruotsin suurlähetystössä.

Kysyttävää hallitustyöskentelystä? Laita viestiä puheenjohtajallemme Maria Karjalaiselle maria.karjalainen@pohjola-norden.fi! Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa @pnnpnu – tänne julkaisemme lisäinfoja siitä, mitä kaikkea hallitustyöskentely voi pitää sisällään!

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?