Hyppää sisältöön

Ina Mickos uudeksi UNR-koordinaattoriksi!

Nuorten Pohjoismaiden Neuvosto (UNR) on valinnut Ina Mickosin (22) uudeksi UNR-koordinaattoriksi. Hän aloittaa työnsä syyskuun puolivälissä ja jatkaa edeltäjänsä Silja Markkulan työtä UNR-koordinaattorina.

”Aloitan innolla työskentelyn UNR:ssä. Se, miten politiikka vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme, on minulle äärimmäisen tärkeä aihe. Odotan pääseväni edistämään yhdessä muiden innokkaiden kanssa merkityksellistä politiikkaa. Epävarmoina aikoina tarvitaan hyväntahtoista kansainvälistä yhteistyötä, ja olen kiitollinen, että saan olla mukana tässä työssä.”

Ina Mickos

Mickos opiskelee valtiotieteitä Helsingin yliopistossa, Svenska social- och kommunalhögskolanin yksikössä. Mickosilla on kokemusta niin alueellisesta kuin kansainvälisestäkin politiikasta. Hänen työkokemuksensa Euroopan parlamentista ja yhdistysmaailman hallinnollisista tehtävistä antavat hänelle hyvät edellytykset rajat ylittävään työhön.

Odotamme innolla saavamme Inan mukaan meidän pieneen, mutta tehokkaaeen UNR-tiimiin! Hänen kokemuksestaan muun muassa Euroopan parlamentista ja tapahtumatuotannosta tulee ehdottomasti olemaan suurta hyötyä kun pohjoismainen yhteistyö, kuten UNR, ottaa historiallisia askeleita kohti uusia aihealueita ja vastuita.

Annika Lyytikäinen, UNR:n varapresidentti
Jaa somessa:

Luitko jo nämä?