26.05.2015 08:29

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto hakee PÄÄTOIMITTAJAA netissä ilmestyvälle Nordhumla-lehdelleen.

Päätoimittaja vastaa verkkolehden sisällön tuottamisesta, kerää luvatut artikkelit ja muun materiaalin ja oikolukee artikkelit. Päätoimittaja vastaa myös artikkeleiden levittämisestä ja lehden markkinoimisesta sosiaalisessa mediassa. Lehti on kaksikielinen (suomi/ruotsi). Päätoimittaja vastaa myös Nuorisoliiton osuudesta emojärjestömme Pohjola-Nordenin jäsenlehdessä.

Toivomme sinulla jo olevan kokemusta toimitustyöstä ja että olet kiinnostunut lehden kehittämisestä sekä pohjoismaisista aiheista. Tehtävän hoito edellyttää, että kirjoitat sujuvasti sekä suomea että ruotsia. Päätoimittajalle maksetaan vuoden toimitustyöstä yhteensä 800 euron palkkio kahdessa erässä. Ajalta 1.8.-31.12.2015 uusi päätoimittaja saa palkkiota 335 euroa, joka maksetaan joulukuussa.

Lähetä avoin hakemus järjestösihteerille osoitteeseen pnnjarjestosihteeri(at)pohjola-norden.fi viimeistään 14.6.2015. Uusi päätoimittaja valitaan kesäkuun aikana, ja toimitustyö alkaa elokuun alussa. Tehtävänkuvaan liittyviin kysymyksiin vastaa järjestösihteeri Annika Häggblom (pnnjarjestosihteeri(at)pohjola-norden.fi) ja nykyinen päätoimittaja Anna Pusa (chefredaktor(at)pohjola-norden.fi).

Kommentoi ››

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *