24.06.2014 06:23

Nuorten Pohjoimainen Neuvosto (Ungdomens Nordiska Råd, UNR) on valinnut organisaation uudeksi koordinaattoriksi Laura Ollilan (24). Ollila aloittaa uudessa tehtävässä elokuun puolessa välissä. Väistyvä koordinaattori Kimmo Heikkinen on toiminut koordinaattorina toukokuusta 2013 lähtien. Ollila asuu Helsingissä ja opiskelee yleistä valtio-oppia Helsingin yliopistossa.

Ollilalla on aiempaa kokemusta kansainvälisistä nuorisojärjestöistä ja hallinnollisesta työstä. Hän on aiemmin toiminut mm. Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton hallituksessa.

”Olen innoissani tästä mahdollisuudesta työskennellä pohjoismaisen yhteistyön parissa, ja etenkin tulevasta UNR:n istunnosta Tukholmassa lokakuussa”, Ollila sanoo.

UNR:n puheenjohtaja Jakob Esmann toivoo, että UNR jatkaa toimintansa kehittämistä jatkossakin ja kiittelee hakijoiden hyvää tasoa. Esmann uskoo, että UNR:n jatko on hyvissä käsissä Ollilan kantaessa vastuun organisaation hallinnollisesta työstä.

UNR:n koordinaattorin tehtävä on osa-aikainen, ja hänen vastuulleen kuuluu toiminnan organisointi yhdessä pääsihteerin kanssa. Lisäksi koordinaattori avustaa hallitusta toimessaan.

Kommentoi ››

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *