Hyppää sisältöön

ALTERNATIV NORDEN 2020

Haaveiletko kevytyrittäjyydestä tai kenties urasta freelancerina? Oletko hoitoalalla, ja kiinnostunut töistä toisessa Pohjoismaassa? Entä haluaisitko kuulla lisää pohjoismaisesta matkailualasta? 

Alternativ Norden on pohjoismainen nuorille suunnattu uratapahtuma, joka järjestetään virtuaalisesti kolmessa osassa 24.–26.11. Tapahtuman eri osissa saat tietoa eri alojen työllistymismahdollisuuksista Pohjoismaissa. Tapahtumat ovat Freelance-työskentely Pohjoismaissa 24.11., Hoitotöissä Pohjolassa 25.11. sekä Podcast Palvelualasta 26.11. 

FRILANSA I NORDEN 24.11.

Alternativ Norden -tapahtumasarjan aloittaa ruotsinkielinen freelance-työskentelyyn ja kevytyrittäjyyteen keskittyvä striimattu tapahtuma. Tilaisuuden aikana saat muun muassa vinkkejä toiminimen perustamiseen ja neuvontaa kansainväliseen verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Tule siis inspiroitumaan kansainvälisistä mahdollisuuksista tai ota vaikka kielikylpynä! Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kritikbyrån kanssa. Tapahtuman striimaa Nordisk Kulturkontakt.

MISSÄ: https://www.lyyti.fi/reg/Freelancetyo_Pohjoismaissa_5931 

HOITOTÖISSÄ POHJOLASSA 25.11.

Alternativ Nordenin toisena päivänä 25.11. Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton Instagramin (@pnnpnu) valtaavat pohjoismaisen hoitoalan asiantuntijat ja opiskelijat. Aamupäivän aikana voit esittää storyssa kysymyksiä eri asiantuntijoille, ja kello 13 alkaa Instagram-live, jossa kysymyksiin vastataan. Ota siis seurantaan meidän Insta, ja pysy kuulolla marraskuisena keskiviikkona! Instagram-livessä kerrotaan mm. työmahdollisuuksista ja siitä, mitä lisäarvoa opiskelu- tai työvaihto toisessa Pohjoismaassa voi tuoda omaan osaamiseen. Mukana Instagram-kaappauksessa ovat Folkhälsan, Nordjobb Sverige, TeHy, sekä alan opiskelijat.

MISSÄ: Instagram @pnnpnu

PODCAST PALVELUALASTA 26.11.

Miltä näyttää palvelu- ja matkailualan tulevaisuus Pohjolassa? Mitä tehdä, kun korona pilaa harjoittelusuunnitelmat? Miten matkailuun palataan ja koska? Alternativ Nordenin kolmas ja viimeinen osa on tehty yhdessä palvelu- ja matkailualan opiskelijoiden kanssa. Kolmen eri podcast-jakson aikana haastattelemme asiantuntijoita näistä aiheista eri näkökulmista. Jaksot julkaistaan 26.11., jonka jälkeen ne ovat kuunneltavissa Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton Nordhumla-blogissa.

MISSÄ: https://pnn.fi/nordhumla/ 

Tervetuloa mukaan, välkommen med!

LISÄTIETOJA

Elsi Haaparinne

 Markkinointikoordinaattori

elsi.haaparinne@pohjola-norden.fi

+358 44 733 5786

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?