Hyppää sisältöön

Vierailu Saamelaiskäräjille

Ilmoittaudu

Tervetuloa vierailemaan Saamelaiskäräjille Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton kanssa! 

Oletko koskaan miettinyt, mitä Saamelaiskäräjät on ja mitä päätöksiä siellä tehdään? Onko pohjoinen Suomi vielä sinulle tuntematonta, mutta haluaisit oppia lisää tästä upeasta arktisesta alueestamme? Meillä on ratkaisu tähän: tule mukaamme vierailulle Saamelaiskäräjille! 

Matka toteutetaan 3.–5.12. Ivalossa ja Inarissa ja matkalle ovat tervetulleita kaikki jäsenemme eri puolilta Suomea. Matkalle mahtuu mukaan noin 20 osallistujaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Matkan ohjelma 

Matkan tarkempi ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa, mutta matkaan sisältyy ainakin vierailu Saamelaiskäräjillä yhteistyössä nuorisoneuvoston kanssa. Tapaamme myös Saamelaiskäräjien nuorisoneuvostoa. Lisäksi pääsemme tutustumaan Inariin ja Ivaloon ja toivon mukaan myös ihailemaan revontulia. 

HUOM! Pyrimme toteuttamaan matkan mahdollisimman paljon kaksikielisenä. Vierailu Saamelaiskäräjille toteutuu kuitenkin luultavasti suomeksi. 

Saapuminen ja lähtö 

Osallistujat hankkivat itse meno-paluu matkansa. Osallistujien odotetaan saapuvan paikalle Ivaloon sunnuntain (3.12.) aikana ja tiistain 5.12. aikana lähtemään. Korvaamme matkakuluja 200 euroon asti per osallistuja – mahdollisuuksien mukaan enemmän. 

Kannustamme osallistujia matkustamaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja siksi suosimme esimerkiksi junamatkustamista. Tarkemmat matkaohjeistuksemme löydät sivuiltamme – perehdythän niihin huolella ennen matkojen hankkimista. Mikäli tarvitset apua matkojen hankkimisessa ja aikataulujen yhteensovittamisessa, olethan tässä yhteydessä meihin! 

Matkan hinta 

Matkan hinta on 85 euroa sisältäen majoituksen Ivalossa sunnuntaista tiistaihin, ruokailut, vierailut ja ohjelman sekä osan matkakuluista (200euroa per osallistuja). Ruokailuihin sisältyy illallinen sunnuntaina; aamiainen, lounas ja päivällinen maanantaina; sekä aamiainen ja mahdollinen lounas tiistaina.  

Ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 31.10. kello 12.00 ja päättyy 13.11. kello 12.00. Ilmoitamme matkalle pääsijöille viimeistään perjantaina 17.11. Matkalle osallistuvien tulee vahvistaa meille sunnuntaihin 19.11. mennessä osallistumisensa maksamalla osallistumismaksun, muuten annamme paikan eteenpäin. Kun olet vahvistanut paikkasi, sitoudut osallistumaan matkalle – poikkeuksena tästä on äkillinen sairastuminen. 

Valitsemme osallistujat motivaation perustella, joten kerrothan meille ilmoittautumislomakkeessa miksi juuri sinä haluat osallistua matkalle! 

Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita ja tapahtumissamme on nollatoleranssi häirinnälle. Tapahtuman tarkemmat ehdot ja säännöt lähetetään osallistujille ennen matkaa. 

Kysyttävää tapahtumasta? Ole yhteydessä järjestösuunnittelijaamme Iirikseen sähköpostitse, Whatsappilla tai soittamalla: iiris.yli-junnila@pnn.fi , 0400763044 

Tervetuloa! 

Jaa somessa: