Hyppää sisältöön

Tanskan minikielikurssi ja voileipäilta

Ilmoittaudu

Tervetuloa Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton tanskan minikielikurssille ja voileipäiltaan!


Kielikurssi on tarkoitettu kaikille tanskan kielestä kiinnostuneille. Kurssilla tutustutaan tanskan kielen perusteisiin ja harjoitellaan yhdessä perusfraaseja. Aiempaa kielen tuntemusta ei vaadita, sillä kurssi lähtee alkeista. Kurssi on ilmainen Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsenille (jäsenyys on ilmainen ja jäseneksi voivat liittyä kaikki 15-29-vuotiaat – jäseneksi voit liittyä täältä). Kurssin kielinä toimii suomi ja tanska.


Voit osallistua kurssille joko etänä tai paikanpäällä. Etäosallistujille kurssi on kello 17.00-19.00 ja läsnäoleville kello 17.00-20.00. Läsnäoleville on tarjolla kielikurssin lisäksi maukkaita tanskalaisia voileipiä!


Paikan päälle mahtuu noin 15 osallistujaa, ja etänä noin 15 osallistujaa. Osallistujat paikan päälle valitaan ilmoittautumisjärjestyksen perustella. Osallistujille lähtetään tieto kurssille pääsemisestä ja Zoom-linkki ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Mahdollisissa peruutuksissa ja kysymyksissä ota yhteyttä liiton järjestösuunnittelijaan: iiris.yli-junnila@pnn.fi

Ilmoittaudu 7.3. kello 12.00 mennessä täältä: https://www.lyyti.fi/reg/tanskan-minikielikurssi

Huom! Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti live-osallistujille, emmekä voi taata etäosallistujille samanlaista kokemusta kuin live-osallistujille. Korvaamme myös mahdollisuuksien mukaan osallistujien matkakuluja.


Velkommen!

Jaa somessa: