Hyppää sisältöön

Jäsenmatka Kööpenhaminaan ja Helsingöriin

Ilmoittaudu

Tule mukaan jäsenmatkalle Tanskaan! Reissu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Tanskan pääkaupunki Kööpenhaminaan ja historialliseen Helsingörin kaupunkiin. Matkan aikana Kööpenhaminaan ja Helsingöriin tulemme tutustumaan pohjoismaiseen yhteistyöhön ja eri kulttuurikohteisiin. Matka on suunnattu kaikille Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsenille, joten saat nauttia matkasta samanhenkisten nuorten kanssa!  

Matkan alustava aikataulu, aktiviteetit Tanskassa saattavat vielä muuttua:  

16.8. MATKUSTUSPÄIVÄ

Aamupäivä: Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä kello 9:00 / lento Kööpenhaminaan 11:00

Iltapäivä: Majoittuminen / Lounas / Ohjelmaa: Pohjoismainen yhteistyö 

Ilta: Piknik Amagerin rannalla / vapaa-aikaa 

17.8 HELSINGÖR 

Aamupäivä: Junayhteys Lousianan taidemuseoo ja museossa vierailu 

Iltapäivä: Junayhteys Helsingöriin / Lounas / Kronborgin linna 

Ilta: Junayhteys takaisin Kööpenhaminaan / päivällinen / loppu ilta vapaa-aikaa  

18.8 MATKUSTUSPÄIVÄ 

Aamupäivä:  Museovierailu / vapaa-aikaa  

Iltapäivä: Check-out / Museovierailu / vapaa-aikaa / lounas  

Ilta: Kohti lentokenttää / lento Helsinkiin saapuu kl.19.30 / kotimatka alkaa 

Matkan hinta on 60 € ja maksu suoritetaan ennen matkaa. Lisätietoa matkustusehdoista löydät matkustusohjesäännöstämme. Ehtoina matkalle osallistumiseksi on matkasääntöjen noudattaminen, ikäraja 18–29-vuotta ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsenyys. Matkanjärjestäjä valitsee osallistujat painottaen osallistujien moninaisuutta ja motivaatiota. 

Korvaamme osallistujien edestakaiset matkakulut Lentokentälle. Hintaan sisältyvät lennot, majoitus, paikallisliikenteen liput, ohjelmakulut ja ohjelmaan sisältyvät ruokailut. PNN varaa lennot osallistujille.  

Matkan Helsinki-Vantaan lentokentälle ja kotiin osallistuja hankkii itse ja matkakulut korvataan kuitteja vastaan matkustussäännön mukaisesti. Matkakulut korvataan tapahtuman jälkeen. Matkakorvausta maksetaan halvimman tarkoituksenmukaisen matkustusmuodon mukaan. Opiskelija-alennuksia tulee käyttää, kun se on mahdollista. Kilometrikorvauksen saamiseksi oman auton käytöstä tulee tähän olla pääsihteerin etukäteen antama suostumus. Jenny Tabermann jenny.tabermann@pnn.fi

Matkanjohtajina toimivat järjestökoordinaattori Niklas Vaulanen ja liittohallituksesta Vilhelm Vähäsilta. 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.7 klo 12.00. Hyväksytty ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua ainoastaan painavasta syystä esim. sairastumisen vuoksi. 

Matkaanliittyviä kysymyksiä voi lähttää osoitteeseen toimisto@pnn.fi tai Niklas Vaulanen niklas.vaulanen@pnn.fi, +358 40 076 3044 

Ilmoittautuminen löytyy täältä! 

Jaa somessa: