Hyppää sisältöön

Hoitotöitä ruotsiksi – minikielikurssi

Ilmoittaudu

Hei sinä hoitoalan opiskelija! Ovatko ruotsin kielen taitosi kertauksen tarpeessa? Oletko ajatellut, että voisit yhdistää kesätyöt ja kielen oppimisen? Vai haaveiletko kenties joskus työskenteleväsi Pohjoismaissa?

Tule meidän ruotsin minikurssille! Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ja Folkhälsan järjestävät sairaanhoitajaopiskelijoille ja muille hoitoalan opiskelijoille suunnatun ruotsin kielen minikurssin. Kahden illan mittaisen kurssin tavoitteena on löytää luottamus omaa kielitaitoa kohtaan. Kurssilla opit käyttämään ruotsia hoitoalan käytännön tilanteissa ja saat rohkeutta puhumiseen. Kurssin opettaja on myös itse paitsi ruotsinopettaja, myös sairaanhoitaja. Hän on myös itse ollut kesätöissä Pohjolassa Nordjobbin kautta.

Kurssi on tarkoitettu alle 30-vuotiaille, ja on osallistujille täysin ilmainen!
Minikurssi järjestetään kahdessa osassa:

  1. Maanantaina 1.3. kello 17:30 – 19:45
  2. Tiistaina 9.3. kello 17:30 – 19:45

Ilmoittaudu mukaan 21.2. mennessä Lyytissä.
Mukaan mahtuu 30 opiskelijaa.

Töitä ruotsin kielellä?

Kurssilla saat myös vinkkejä Folkhälsanin työpaikoista Suomessa ja Nordjobbin työpaikoista Pohjoismaissa – näissä kieltä pääsee aidosti käyttämään! Esimerkiksi Folkhälsanilla on tällä hetkellä tarjolla töitä ruotsinkielentaitoisille kesäsijaisille hyvillä henkilöstöeduilla ja vakinaistamismahdollisuuksilla. Tarjolla on sekä kokoaikaista että osa-aikaista työtä ja yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkka.

Jaa somessa: